返回列表 回復 發帖
原帖由 假書僮 於 2008-12-30 10:02 PM 發表
咁就黎啦
衰嘢玩强吻

健兄

不如又nicnic1161兄試下派1月工錢給兄弟姊妹
【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区
原帖由 假書僮 於 2008-12-30 09:55 PM 發表
I miss you so much
I miss you too!
原帖由 假書僮 於 2008-12-30 10:08 PM 發表
不如又nicnic1161兄試下派1月工錢給兄弟姊妹
好! 1月1日由nicnic1161兄发工资!
原帖由 cck_my 於 2008-12-30 10:22 PM 發表

,黎喇,黎喇,点发啊
原帖由 cck_my 於 2008-12-30 22:22 發表

好,兄弟幫所有管理層每人10億,各位兄弟姊妹每人1億nicnic1161兄,萬歲,萬歲,萬萬歲!
原帖由 假書僮 於 2008-12-30 10:26 PM 發表
好,兄弟幫所有管理層每人10億,各位兄弟姊妹每人1億nicnic1161兄,萬歲,萬歲,萬萬歲!
好野, nicnic1161兄,萬歲,萬歲,萬萬歲!
原帖由 假書僮 於 2008-12-30 10:26 PM 發表
要我点俾J
原帖由 cck_my 於 2008-12-30 10:28 PM 發表

好野, nicnic1161兄,萬歲,萬歲,萬萬歲!
我冇钱架
原帖由 nicnic1161 於 2008-12-30 22:29 發表

要我点俾J
去搶番黎囉
原帖由 nicnic1161 於 2008-12-30 10:30 PM 發表

我冇钱架
你实有办法既!
see TV  Pearl  "house",i will come back at 2335hrs.see you
原帖由 假書僮 於 2008-12-30 10:33 PM 發表
see TV  Pearl  "house",i will come back at 2335hrs.see you
OK.....see you later!
原帖由 假書僮 於 2008-12-30 10:31 PM 發表
去搶番黎囉
点抢啊~
原帖由 cck_my 於 2008-12-30 10:32 PM 發表

你实有办法既!
无计可施