返回列表 回復 發帖
唔明你講乜?
perfectman 發表於 2014-10-29 03:22 PM
車已經有導航無需用手機
簽名被屏蔽
簽名被屏蔽
看看前者是否幫人拉門---------呢樣在強國是死梗嘅
條骨都無佐lu
這質素傷得起嗎!?港行 iPhone 6 只用 11 日竟自燃起來!

iPhone6繼容易遭拗曲、容易卡住毛髮、甚至手機自燃等等問題之後,最近更有一宗iPhone 6自燃個案,出事的不是外國,竟然是使用香港行貨的中國果粉 ...
perfectman 發表於 2014-10-29 03:15 PM
依然有咁多人用,你吹啊
該項測試分成三個部分,做到下列每項得一分,未能做到不得分,滿分60分,共進行2000多次獨立測試:在20條繁忙的街道上故意掉落大疊紙張,看看有沒有人幫忙拾起;在20間商店中購物後,看店員是否説“多謝 ...
perfectman 發表於 2014-10-29 03:58 PM
每個國家嘅文化都唔同,係大馬,大馬人有禮貌人地會用奇怪嘅望住你兼覺得你有企圖,金毛藍眼係大馬無論幾冇禮貌d人都覺得佢好有禮貌
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
KK兄各位好!
昨晚只欠10帖多就到金樓啊,真的去不到!
Kk 起身啦喂
lhy92725 發表於 2014-10-29 08:25 AM
恭喜 貓貓 踩中 27111 金樓
lhy927251 秒前TVB 5000000 元
積分轉出
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
KK兄各位好!
巧開來 發表於 2014-10-29 05:07 PM
來來兄下午好
昨晚只欠10帖多就到金樓啊,真的去不到!
巧開來 發表於 2014-10-29 05:10 PM
真的去不到
乜原來是我哦
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽
估下呢個係咩國家嘅食物?

perfectman 發表於 2014-10-29 05:56 PM
印度
來來兄下午好

真的去不到
tvbkk123 發表於 2014-10-29 05:17 PM
真的去不到x2
型 英 帥 靚 正
乜原來是我哦
lhy92725 發表於 2014-10-29 05:34 PM
唔係我
型 英 帥 靚 正
簽名被屏蔽