返回列表 回復 發帖
有一次我朋友用ipad call 我 iphone 系打得通架。。。。。
但係聲就好細聲又唔知按邊度就听。。。。
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
猫大家姐,晚安咯。。。。
係咧。。你仲有幾耐至畢業啊?
sjr86 發表於 2011-7-20 11:51 PM
我才要去读吧了。。。。我需要读四年。。。。

iphone4?
cck_my 發表於 2011-7-20 11:48 PM
我係用Android的....XD"
你地慢慢倾,猫去训咯
lhy92725 發表於 2011-7-20 11:49 PM
晚安!! :)
晴晴,你好啊。。。。
我唔係fans,係冇錢去support蘋果既產品嗻。。
android對於手機嚟講已經係好好架喇。。
對於平板電腦既世界入面,佢仲係個初哥,仲有好長既路要行。。
就好次以前ubuntu或其他既linux OS甘,慢慢就越搞越好。。 ...
sjr86 發表於 2011-7-20 11:50 PM
而家既Ubuntu好好用, 介面既漂亮程度可以同Windows / MAC 媲美!
最緊要係佢真係好快......不過軟件支援依然不足.....:(
我才要去读吧了。。。。我需要读四年。。。。
icy97 發表於 2011-7-20 11:59 PM
邊科架?邊度讀?
而家既Ubuntu好好用, 介面既漂亮程度可以同Windows / MAC 媲美!
最緊要係佢真係好快......不過軟件支援依然不足.....:(
艾麟 發表於 2011-7-21 12:03 AM
D open source既係甘架喇。。
而且呢架好多人都係好依賴Windows,真係冇乜人會去研發呢D open source OS既軟件。。
我係用Android的....XD"
艾麟 發表於 2011-7-21 12:00 AM
Android平台做得不错,OS还未成气候,令到Samsung Galaxy S II变成垃圾
做到咩?录音要求很高的噢
cck_my 發表於 2011-7-20 11:49 PM
我也不清楚他怎样录音的。。。。但是他在现场电视节目上示范怎样作曲。。。。他的动作慢快的。。。。
晴晴,你好啊。。。。
icy97 發表於 2011-7-21 12:02 AM
貓仔你好啊。。。。
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
邊科架?邊度讀?
sjr86 發表於 2011-7-21 12:04 AM
Food tech在unisza读。。。。你有朋友读这个科系的吗?
貓仔你好啊。。。。
真爱难求 發表於 2011-7-21 12:13 AM
你好呀
不過我去睡了
各位再見!! :P
Food tech在unisza读。。。。你有朋友读这个科系的吗?
icy97 發表於 2011-7-21 12:14 AM
冇。。
呢科係讀乜架?