返回列表 回復 發帖
唔講你知! 嘉嘉愛人,咁大方我點報答佢都會受嘎啦,係咪啊?嘉嘉
喵喵囡囡 發表於 2009-12-23 11:27 AM
神神秘秘的
我都好好好開心呀 喵喵 你啱啱起身, 食左嘢未啊?
小飛機 發表於 2009-12-23 11:21 AM
其實我係俾人吵醒咗好耐,係E家先開電腦皆!真係好煩,訓多陣都唔得 ,我差唔多5點先訓,9點幾就俾人問話
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
神神秘秘的
小飛機 發表於 2009-12-23 11:31 AM
呢個係我同嘉嘉嘅秘密~~
其實我係俾人吵醒咗好耐,係E家先開電腦皆!真係好煩,訓多陣都唔得 ,我差唔多5點先訓,9點幾就俾人問話
喵喵囡囡 發表於 2009-12-23 11:37 AM
唔夠訓都係好慘啊...一陣幾點上班?
唔夠訓都係好慘啊...一陣幾點上班?
小飛機 發表於 2009-12-23 11:43 AM
陣間3點幾出門,我仲要幫同事買嘢
喵喵, 又要今晚先見喇
good evening 喵喵
喵喵, 又要今晚先見喇
小飛機 發表於 2009-12-23 05:20 PM
未見到,你就走咗啦
未見到,你就走咗啦
喵喵囡囡 發表於 2009-12-24 02:50 AM
good morning 喵喵 琴晚個網死死下, 冇心機上, 所以好早訓左lu...

今晚平晚夜, 祝你平安夜快樂, 玩得開開心心

我今晚去街返嚟睇下見唔見你吖

good evening 喵喵, 去街都掛住喵喵
喵喵, 我去完街返嚟, 都見唔到你架
過左2 點仲未見喵喵, 我訓了
good evening 喵喵, 去街都掛住喵喵
小飛機 發表於 2009-12-24 07:20 PM
有冇咁誇張啊???去街都掛住我, 係咪喺街度見到只貓都以為係我??
喵喵, 我去完街返嚟, 都見唔到你架
小飛機 發表於 2009-12-25 01:33 AM
唔好意思!!我今晚同人出去食宵夜,所以就晏咗啊!
有冇咁誇張啊???去街都掛住我, 係咪喺街度見到只貓都以為係我??
喵喵囡囡 發表於 2009-12-25 04:20 AM
緊係有掛住你喇~~~我將喵喵掛左係身度喇