返回列表 回復 發帖
小喵喵早晨,新年快乐。。
ckhooi74 發表於 2010-1-2 09:47 AM
大哥哥~~我好掛住你啊!你有冇啩住喵喵je???
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
good morning 喵喵
小飛機 發表於 2010-1-2 11:00 AM
機機~~~ 幾時俾溫暖人哋je!
喵喵囡囡 發表於 2010-1-2 09:23 PM
good evening 喵喵~~~先嚟個抱抱先
good evening 喵喵~~~先嚟個抱抱先
小飛機 發表於 2010-1-2 11:13 PM
機機~~你今晚咁晏啊??去咗邊度happy嚟呢??
지금자면꿈꿀수있다.하지만지금안자면꿈을이룰수있다
喵喵囡囡 發表於 2010-1-2 09:23 PM
hihi.......
지금자면꿈꿀수있다.하지만지금안자면꿈을이룰수있다
機機~~你今晚咁晏啊??去咗邊度happy嚟呢??
喵喵囡囡 發表於 2010-1-3 01:43 AM
good evening 喵喵 琴晚你入嚟時, 我又訓左了 我琴日約左人行街呀, 食飯呀, 咁囖

oscarcola 發表於 2010-1-3 02:39 AM
hi hi oscar 揸起拳頭想幹甚麼?
hihi.......
oscarcola 發表於 2010-1-3 02:41 AM
你成日都唔上嚟嘅???好忙咩?
good evening 喵喵 琴晚你入嚟時, 我又訓左了 我琴日約左人行街呀, 食飯呀, 咁囖
小飛機 發表於 2010-1-3 06:59 PM
尋晚我入嚟果時??好似好早咋喔!10點你就訓??? 早唔早D啊?嘩~~~~~都好好節目喔!幾時到我je
hi 喵喵
hi 喵喵
小飛機 發表於 2010-1-3 10:02 PM
機機~~~ 今日咁早就上嚟啊??
等喵喵吖ma
等喵喵吖ma
小飛機 發表於 2010-1-3 10:11 PM
等我??使唔使等啊?你大把靚女wo
等我??使唔使等啊?你大把靚女wo
喵喵囡囡 發表於 2010-1-3 10:40 PM
喵喵出刀仔, 我閃~~閃~~閃 你又知我多靚女