返回列表 回復 發帖
我返到嚟la 今日心情好down!!唔知點解~~~~~~
喵喵囡囡 發表於 2010-1-30 06:01 PM
hello 喵喵 be happy
hello喵喵
喵喵..........
지금자면꿈꿀수있다.하지만지금안자면꿈을이룰수있다
喵喵唔見左呀...oscar
good.morning.喵喵
喵喵~~~你地個網絡係唔係有問題, 入嚟好卡呀?
good morning 喵喵
終於返嚟la!!!
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
hello 喵喵
機機~~~~我好掛住你吖!!最近搬屋,所以冇時間上嚟~~~
機機~~~~我好掛住你吖!!最近搬屋,所以冇時間上嚟~~~
喵喵囡囡 發表於 2010-2-10 09:05 PM
Good.evening.喵喵我以為你忘記我了... 你搬左去邊?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
Good.evening.喵喵901621我以為你忘記我了... 你搬左去邊?
小飛機 發表於 2010-2-11 12:22 AM
機機 咪搬咗附近lo~~不過係自己一個人住,感覺好自由,又有少少驚!! 我又點會唔記得你~
機機 咪搬咗附近lo~~不過係自己一個人住,感覺好自由,又有少少驚!! 我又點會唔記得你~
喵喵囡囡 發表於 2010-2-11 08:58 PM
good.evening.喵喵 我搬嚟同你住咪唔驚囖
good.evening.喵喵 我搬嚟同你住咪唔驚囖
小飛機 發表於 2010-2-11 09:35 PM
你同我住,我仲驚吖!好彩最近都有人陪我je~~
你同我住,我仲驚吖!好彩最近都有人陪我je~~
喵喵囡囡 發表於 2010-2-11 09:43 PM
有咩咁驚?!你不嬲都掛我係你身度啦 又唔係未試過?! (我話掛係你屋企)