返回列表 回復 發帖
good.morning.喵喵..新年快樂

預祝情人節快樂
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
有咩咁驚?!你不嬲都掛我係你身度啦 又唔係未試過?! (我話掛係你屋企)
小飛機 發表於 2010-2-11 09:45 PM
咁又係wo~~有機機喺度使乜驚 機機係我守護神
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
喵喵我住你在你心陪住你
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
喵喵我住你在你心陪住你
mickeybblim 發表於 2010-2-13 10:04 PM
多謝你吖!!我會開心開心~ BB
咁又係wo~~有機機喺度使乜驚 機機係我守護神
喵喵囡囡 發表於 2010-2-13 09:24 PM
hello 喵喵~~~你唔好講到我咁好啦, 我只係成日掛住你咋  
hello 喵喵~~~你唔好講到我咁好啦, 我只係成日掛住你咋  
小飛機 發表於 2010-2-13 10:54 PM
所以我咪當你係我守護神lo~ 成日掛住我要付出代價ga
所以我咪當你係我守護神lo~ 成日掛住我要付出代價ga
喵喵囡囡 發表於 2010-2-13 10:58 PM
咁喵喵有冇掛住我呀?
咁喵喵有冇掛住我呀?
小飛機 發表於 2010-2-13 10:59 PM
我點會冇掛住你呢???
入黎同大家拜年 祝大家虎年旺相 大吉大利
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
入黎同大家拜年 祝大家虎年旺相 大吉大利
寇仲~ 發表於 2010-2-14 08:50 AM
仲仲 恭喜發財!利是逗來~
仲仲 恭喜發財!利是逗來~
喵喵囡囡 發表於 2010-2-14 08:27 PM
我又要利是
我又要利是904355
小飛機 發表於 2010-2-14 08:38 PM
咁不如~~ 機機,你俾我先la
咁不如~~ 機機,你俾我先la
喵喵囡囡 發表於 2010-2-14 08:43 PM
sorry喵喵,我未夠豬格派利是 ...我地係已經結左婚先可以派的呵
sorry喵喵,我未夠豬格派利是 ...我地係已經結左婚先可以派的呵
小飛機 發表於 2010-2-14 08:58 PM
我夠知lo~~不過我覺得你已經夠資格吖!!
我夠知lo~~不過我覺得你已經夠資格吖!!
喵喵囡囡 發表於 2010-2-16 06:34 PM
喵喵 恭喜發財
祝妳虎年行大運, 搵個靚仔一齊瞓
~我能抵抗一切, 除了誘惑~