返回列表 回復 發帖
我夠知lo~~不過我覺得你已經夠資格吖!!
喵喵囡囡 發表於 2010-2-16 06:34 PM
喵喵~~~我還未婚唷
喵喵~~~我還未婚唷
小飛機 發表於 2010-2-17 12:48 AM
未結婚你都可以派俾我ga! 機機嘅未來老婆喺邊吖??
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
大家好大家好~
欢迎光临《广东吹水专区》
大家好大家好~
bra少 發表於 2010-2-17 08:43 PM
bra少 你好少會入嚟玩wo!!今年有冇逗好多利是呢??
未結婚你都可以派俾我ga! 機機嘅未來老婆喺邊吖??
喵喵囡囡 發表於 2010-2-17 07:47 PM
我都好想知我個未來老婆係邊啊 不如喵喵頂住檔做住先啦
我都好想知我個未來老婆係邊啊 不如喵喵頂住檔做住先啦
小飛機 發表於 2010-2-17 09:08 PM
我頂???我驚你受唔住wo 到時唔好搵人求教就得la
我頂???我驚你受唔住wo 到時唔好搵人求教就得la
喵喵囡囡 發表於 2010-2-17 09:15 PM
講到咁得人驚唔好嚇我喎喵喵
講到咁得人驚唔好嚇我喎喵喵
小飛機 發表於 2010-2-17 09:19 PM
我冇赫你ga 係講真有其事 後悔未
我冇赫你ga 係講真有其事 後悔未
喵喵囡囡 發表於 2010-2-17 10:41 PM
我掛左喵喵係身度啦
我掛左喵喵係身度啦
小飛機 發表於 2010-2-17 10:44 PM
有幾啩吖??咁我點解悟覺嘅??
有幾啩吖??咁我點解悟覺嘅??
喵喵囡囡 發表於 2010-2-18 12:47 AM
good.morning喵喵好掛住囖~~~成日都掛住你,掛到你習慣晒,你緊係唔覺得啦 呢d叫身在福中不知福呀
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
good.morning喵喵907549好掛住囖~~~成日都掛住你,掛到你習慣晒,你緊係唔覺得啦 呢d叫身在福中不知福呀
小飛機 發表於 2010-2-18 09:40 AM
咩叫身在福中不知福吖???你都會啩我掛到習慣曬??點解我見唔到你啩住我嘅?
咩叫身在福中不知福吖???你都會啩我掛到習慣曬??點解我見唔到你啩住我嘅?
喵喵囡囡 發表於 2010-2-18 10:22 PM
good.evening喵喵我又掛住你啦
Good.evening.喵喵又唔見你喇
喵~~~早上好