返回列表 回復 發帖
to you is 吹水 but to me is ....
ADTVB 發表於 2011-8-3 02:24 PM
有時吹水未必句句都系真亦未必句句都系假。。。。
假亦是真,真亦是假
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
to you is 吹水 but to me is ....
为咩甘讲呢?
條骨都無佐lu
我以前都系好似你咁念,家陣冇呢種念法咯
改咗喇。。。獎金都加碼
真爱难求 發表於 3-8-2011 02:26 PM
今次又冇我份喇
今次又冇我份喇
ADTVB 發表於 2011-8-3 02:46 PM
点解呢,话悟定到周末哦
條骨都無佐lu
为咩甘讲呢?
lhy92725 發表於 3-8-2011 02:28 PM
I also do not know
我以前都系好似你咁念,家陣冇呢種念法咯
真爱难求 發表於 3-8-2011 02:36 PM
有時吹水未必句句都系真亦未必句句都系假。。。。
假亦是真,真亦是假
真爱难求 發表於 3-8-2011 02:28 PM
世风日下 道德沦亡
今天很忙!!现在开始爆吧!!
点解呢,话悟定到周末哦
lhy92725 發表於 3-8-2011 02:47 PM
I have to study at nite and weekend so I do not have much time blow water
I have to study at nite and weekend so I do not have much time blow water
ADTVB 發表於 2011-8-3 02:55 PM
thn we tmr boom agn
ADTVB 發表於 2011-8-3 02:55 PM
吾会架,得闲入黎吹几嘴可能就会中
條骨都無佐lu
吾会架,得闲入黎吹几嘴可能就会中
lhy92725 發表於 2011-8-3 03:17 PM
财神会帮你~
财神吾系成日遇到啵
條骨都無佐lu