返回列表 回復 發帖
~ ray sir ~ 晚上好
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
╭♡☆放慢脚步 享受不一样的生活 °♡♥
天爺爺晚上好
1911100男生就是男生。。。
lovebearhl 發表於 2012-11-17 07:09 PM
男生10个9个都一样....除非找到另类的..
老天爷想做第十个啊
條骨都無佐lu
老天爷想做第十个啊
lhy92725 發表於 2012-11-17 11:04 PM
不要,谢谢~~
可能系你吾未发觉喔
條骨都無佐lu
天爺係第十一

待我又為你地唱支歌啦 ~ 阿
有一個大漢叫十一哥(哈 十一哥啊)
佢污糟辣蹋又懶鬼惰 餐餐佢呀食最多
好車大炮就通街惰 哎呀佢最愛口多多

佢道理絕無又最囉嗦 見到烏鴉佢當了哥(嘿 十一哥) 佢天天練武話要修道 揸碌棍亂咁舞 ~ 呀
上山學法力單刀俠 泰山見了佢叫哦喲

遇見豔女就笑呵呵 猛追住尾叫阿哥哥(嘿 十一哥)
死冤死跟像賴蛤蟆 開口要佢做拍拖
嚇得個豔女魂魄飄蕩 哎呀怕怕了呀十一哥

越唱越有事幹多多 酒吧裡遇見阿十一哥 (嘿 十一哥)飲多幾杯又要闖禍 呱呱叫說話最多
借酒話醉趁機想搏亂 哎呀佢詐醉手多多

辣蹋呀自有辣蹋之福 奀妹共佢也差不多(嗯 十一哥) 奀妹今天共約佢相會 偷偷叫句情哥兩家願意就把婚訂 哎呀佢要嫁阿十一哥
型 英 帥 靚 正
天爺係第十一
QGHLw2lcHhM
待我又為你地唱支歌啦 ~ 阿
有一個大漢叫十一哥(哈 十一哥啊)
佢污糟辣蹋又懶鬼惰 餐餐佢呀食最多
好車大炮就通街惰 哎呀佢最愛口多多

佢道理絕無又最囉嗦 見到烏鴉佢當了哥(嘿 十一哥) ...
chan200308 發表於 2012-11-17 11:10 PM
我不要做第十一...
可能系你吾未发觉喔
lhy92725 發表於 2012-11-17 11:08 PM
看来你比较有兴趣....
十一哥,个朵好响喔
條骨都無佐lu
早抖天爺爺
EQ妹妹未训倾多几句啦
條骨都無佐lu
我不要做第十一...
raytian 發表於 2012-11-17 11:12 PM
做唐山大兄啦

唐山大兄! 唐山有个大兄 侠骨丹心最重友情
唐山到泰国去卖命 事关佢双脚有力劲
咪见佢又傻又呆自称 佢只脚一踢出最心惊
更有一招反手都无得剩 爪亲呢会将性命领
绝招新怪又奇又精 李小龙呢三脚满天惊 电影经演出已成名 人街知李三脚绝劲
场场肉搏连环步法精 哎呀 拳拳肉到打得认真醒
实在最刺激紧张搏命 拳头大战恶爷无定擗
踢到个个一扑一碌睇到心惊就是大命若俾脚一踢亲会啰命 唬! 唬!
型 英 帥 靚 正
早抖天爺爺
eqwai 發表於 2012-11-17 11:15 PM
乖,晚安早点睡..
來跟天爺說聲晚安!
告老還鄉!