返回列表 回復 發帖
真係嘎 但係你哋去咗邊吖??
喵喵囡囡 發表於 2010-5-8 08:43 PM
喵喵~~~~~long time no see....
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
我成日都喺度嘎啦!! 機機~~~~~~~~
喵喵囡囡 發表於 2010-5-8 08:36 PM
喵喵咁今日做左d咩呀?
喵喵~~~~~long time no see....
榴槤蛋撻 發表於 2010-5-8 08:46 PM
啊??好長時間咩?我又唔係好覺得喔
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
喵喵咁今日做左d咩呀?
小飛機 發表於 2010-5-8 08:47 PM
今日要返去開會 之後就去睇畫展囖!再之後就返屋屋覺豬
今日要返去開會 之後就去睇畫展囖!再之後就返屋屋覺豬
喵喵囡囡 發表於 2010-5-8 09:24 PM
有甚麼大師級的畫師嗎?
有甚麼大師級的畫師嗎?
小飛機 發表於 2010-5-8 09:50 PM
有呀!!不過係我呢邊嘅畫師~~~~係中央美術學院D人畫嘎!!
到1到.............
oscarcola 發表於 2010-5-6 02:01 AM
見5到我.......
지금자면꿈꿀수있다.하지만지금안자면꿈을이룰수있다
見5到我.......
oscarcola 發表於 2010-5-10 02:53 AM
幾時見你唔到呀?? 唔好咁嬲啦! 你知人哋最愛你嘎
個個都唔睬我~~~你哋冇良心啦
hello~~喵喵~~
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
個個都唔睬我~~~你哋冇良心啦
喵喵囡囡 發表於 2010-5-13 02:27 PM
hello~~~喵喵 小飛機回來了
hello~~~喵喵 小飛機回來了
小飛機 發表於 2010-5-13 09:43 PM
你咁遲先覆我 人哋都返工啦
hello~~喵喵~~
榴槤蛋撻 發表於 2010-5-13 08:56 PM
撻撻~~~咁耐先覆我嘎! 你都冇人哋心嘅
咁夜既.......
지금자면꿈꿀수있다.하지만지금안자면꿈을이룰수있다
咁夜既.......
oscarcola 發表於 2010-5-14 02:16 AM
唔夜啦!!我都係啱啱先返到咋~~