返回列表 回復 發帖
打掃「鉛筆」! 要打坐了
hi-new-gundam 發表於 29/9/2009 08:01 AM
早晨各位~!
一千件官服要RM7500万,两颗战机引擎RM5000万在兵营不见了
早晨J神兄
* 少林功夫醒,好好嘢!少林功夫勁,係好勁! *
尋晚咁夜, 今朝咁早, 你好似無點瞓喎, J神兄
尋晚咁夜, 今朝咁早, 你好似無點瞓喎, J神兄
hi-new-gundam 發表於 29/9/2009 08:52 AM
是咯。。。。。朋友回来一定被抓去浦
搞到现在头晕晕~~
一千件官服要RM7500万,两颗战机引擎RM5000万在兵营不见了
伤心了咯~
jason445 發表於 2009-9-28 08:56 PM
dun b too sad la!
i juz reach home only leh!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
搞到现在头晕晕~~
jason445 發表於 2009-9-29 11:54 AM
那是好事啊!不要煮错就好啦!
搞到现在头晕晕~~
jason445 發表於 2009-9-29 11:54 AM
似是朋友回來被你抓去蒲喎, 哈哈
我有机会一定会抓你地两个去浦~!!
我出去啦,夜d见~
jason445 發表於 2009-9-29 11:15 PM
喝酒的地方不适合我的哦!我也不喜欢去的哦!
jason445 發表於 2009-9-29 11:15 PM
我唔係咁隨便嘅人  哈哈
要眠一眠了, 晚安兩位
起身, 打掃!
打掃「鉛筆」! 要打坐了!
打掃「鉛筆」! 要打坐了!
hi-new-gundam 發表於 2009-9-30 07:19 AM
我来看看吧!今天我还在休假当中!