返回列表 回復 發帖
又走哂........凸=,='''''
你有咁多錢係身,重咁貪心!
pangck 發表於 2010-5-27 03:09 AM
我點多都唔夠你多啦!要少少都好正常皆
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
3193# 喵喵囡囡 UID532181 帖子3187 精華0 TVB8889837 元 存款136087539 元 功勳4018 點 閱讀權限50 來自Mickey嘅貓貓皇國 在線時間903 小時 註冊時間2008-2-26 最後登錄2010-5-27
多5多......... ...
康盛 發表於 2010-5-27 03:10 AM
乜我有咁多咩??我都冇留意添~~都係多得D人派俾我皆
3203# 喵喵囡囡 咁你幾時派d比我..........
我點多都唔夠你多啦!要少少都好正常皆
喵喵囡囡 發表於 2010-5-27 03:17 AM
貪心..........
3203# 喵喵囡囡 咁你幾時派d比我..........
康盛 發表於 2010-5-27 03:22 AM
我派D俾你???你想我派幾多俾你吖
貪心..........
康盛 發表於 2010-5-27 03:23 AM
女人係咁貪心嘎啦!你都知嘎
我派D俾你???你想我派幾多俾你吖
喵喵囡囡 發表於 2010-5-27 03:24 AM
1萬幾千分咁囉.......
3207# 喵喵囡囡 咁我都g既..........

你咁夜5訓...你5使做架.........?
1萬幾千分咁囉.......
康盛 發表於 2010-5-27 03:26 AM
好~~~我滿足你慾望!俾夠50萬你
3207# 喵喵囡囡 咁我都g既..........

你咁夜5訓...你5使做架.........?
康盛 發表於 2010-5-27 03:28 AM
要呀!不過我上夜班,就覺豬嘎啦
3210# 喵喵囡囡 多謝0剌...........

不過我有好多慾望架wo......

中六合彩+買車,買樓.........
3211# 喵喵囡囡 長返夜架....?咁咪好辛苦....."?
3210# 喵喵囡囡 多謝0剌...........

不過我有好多慾望架wo......

中六合彩+買車,買樓.........
康盛 發表於 2010-5-27 03:32 AM
我都係喎!

你要去死唔通我唔比你去咩!
3214# pangck