返回列表 回復 發帖
原帖由 canz85 於 2009-1-6 11:54 PM 發表

好兄弟最近如何呀 。。有计划时记得通知我呀 。。。到时要让我做前锋呀。。
还好,好的到时一定让你做前锋!
原帖由 lengzaino7 於 2009-1-6 11:53 PM 發表

嘻嘻!你好啊
怎么就没吹水会生锈的啊

怕怕~那我要吹多点了
是呀。。那些广东话。。我都不知怎样TYPE啦。。 和他们吹水的速度都跟不上了。。长江后浪推前浪。。
原帖由 lengzaino7 於 2009-1-6 11:57 PM 發表

嘻嘻~有东西预埋我可以吗?
但是我做后备都可以
HEE HEE ~~ NO PROBLEM LENGZAI ^^
原帖由 cck_my 於 2009-1-6 11:56 PM 發表

咁你扣我分喇, 俾翻D分人地啦!
无情白事扣你分??
Good night all.
外星貓E生
原帖由 vwwo 於 2009-1-6 11:55 PM 發表

你有甘伟大揸几个钟头车落黎???
HEHE..看啦。。时间配合得到。。绝对没问题 。。聚会完后。。又可以上上找UNCLE LIM聊天  。。

回應 canz85 第 3324 篇文章

原帖由 vwwo 於 2009-1-7 12:02 AM 發表

无情白事扣你分??
无事就好!
原帖由 canz85 於 2009-1-7 12:04 AM 發表

HEHE..看啦。。时间配合得到。。绝对没问题 。。聚会完后。。又可以上上找UNCLE LIM聊天  。。
初三去 uncle lim 度聚,点睇??
原帖由 cck_my 於 2009-1-7 12:04 AM 發表
今天这个精彩:

http://www1.tvbnow.com/thread-568044-1-1.html
哈哈哈。。佛兄。。的中气十年如一日 。。还是没改变。。。
[quote]原帖由 CC517 於 2009-1-7 12:03 AM 發表
HOPE U HAVE A SWEET SWEET DREAM..GOOD NIGHT N TAKE CARE.^^
原帖由 vwwo 於 2009-1-7 12:06 AM 發表

初三去 uncle lim 度聚,点睇??
初三不能呀 。。要去拜神呀。。
原帖由 canz85 於 2009-1-7 12:07 AM 發表

哈哈哈。。佛兄。。的中气十年如一日 。。还是没改变。。。
幸好有人澄清他的VIP的事不关我事, 不是我过意不去!
各位兄弟姊妹晚上好
原帖由 canz85 於 2009-1-6 11:43 PM 發表
走一走,看一看。。
靓仔 ,靓女 们晚上好呀。。
   canz85 前老大,好久没看到你了

原帖由 mickeybblim 於 2009-1-6 11:37 PM 發表

搞搞震咯..大家都入晒题目啦

靓婆婆,他地搞都对真你的 帖名哟 [ ♥♥ 欢迎入黎同靓婆婆mickey&外星貓cc "搞搞震無幫襯" ♥♥ ]
原帖由 canz85 於 2009-1-7 12:10 AM 發表

初三不能呀 。。要去拜神呀。。
辉哥都好似话响你果边落黎哦?