返回列表 回復 發帖
原帖由 ed_teck 於 2008-6-23 01:15 AM 發表

希望個女仔早日康復...

生活最基本的原始點都係為了生存, 只要珍惜好自己的每一刻..
唔到最後唔放棄, 相信希望在人間, 快樂過每一日就好...

要休息了, 好耐冇同你傾計.. 心裡好掛著你, 揾日再同你敘舊... 晚安 ...
爺爺~~見到你來了, 喵喵~~哭了
真係好掛住你,  好久好久沒傾了,還以為你忘了喵喵啦
原帖由 ed_teck 於 23/6/2008 01:15 AM 發表

希望個女仔早日康復...

生活最基本的原始點都係為了生存, 只要珍惜好自己的每一刻..
唔到最後唔放棄, 相信希望在人間, 快樂過每一日就好...

要休息了, 好耐冇同你傾計.. 心裡好掛著你, 揾日再同你敘舊... 晚安 ...
德德 你好飘忽,岩岩唔系同我say good night既咩
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 a.d.lee 於 23/6/2008 01:12 AM 發表
:onion05:路過o架!
又有人談情說爰?
朋友,何方神圣
原帖由 wwinglin 於 2008-6-23 01:15 AM 發表

咁你係咪好開心呢, 快d多謝佢地對你既關心啦
我有啊。。重是由心讲出来架。。:014:
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 夜雨馨 於 2008-6-23 01:17 AM 發表

其实自从我第一次学人玩forum,就系尼度,真系识左好多朋友,让我对朋友都有返少少信心,好开心识度你地
我都好开心识到夜夜。我喜极而泣啊。。
原帖由 wwinglin 於 2008-6-23 01:19 AM 發表

爺爺~~見到你來了, 喵喵~~哭了
真係好掛住你,  好久好久沒傾了,還以為你忘了喵喵啦
對唔著啊.. 忙完畢業d 野後, 就忙緊份新工..
最近已經慢慢適應了工作, 開始上返 tvbnow 同大家吹水...
我當然唔會忘記 以前一起有講有笑.. 有時候傾到唔想訓的日子..
雖然大家一起傾計的時間少了, 但是都換成了想念與祝福..
希望大家都安好, 幸福...
原帖由 wk.hoo 於 23/6/2008 01:22 AM 發表

我都好开心识到夜夜。我喜极而泣啊。。
系唔系真架
原帖由 ed_teck 於 23/6/2008 01:26 AM 發表

對唔著啊.. 忙完畢業d 野後, 就忙緊份新工..
最近已經慢慢適應了工作, 開始上返 tvbnow 同大家吹水...
我當然唔會忘記 以前一起有講有笑.. 有時候傾到唔想訓的日子..
雖然大家一起傾計的時間少了, 但是都換成了想念 ...
德德你今日特别感性
原帖由 夜雨馨 於 2008-6-23 01:27 AM 發表

系唔系真架
噢。。你看我的眼神。。。就知我真诚啦。。
原帖由 夜雨馨 於 2008-6-23 01:19 AM 發表

德德 你好飘忽,岩岩唔系同我say good night既咩
真係要訓了...

其實尼段潛水的日子, 每次我 passby 吹水區, 我都有經過某幾個主題睇下大家的留言..
頭先見到喵喵個 帖又忍唔著 reply 了...

e + 真係要閃了... 各位 bye bye... 
原帖由 wk.hoo 於 23/6/2008 01:29 AM 發表

噢。。你看我的眼神。。。就知我真诚啦。。
睇度拿
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 ed_teck 於 2008-6-23 01:29 AM 發表

真係要訓了...

其實尼段潛水的日子, 每次我 passby 吹水區, 我都有經過某幾個主題睇下大家的留言..

e + 真係要閃了... 各位 bye bye...  ...
噢。。。咁阿爷你早D睡了。。。。
原帖由 ed_teck 於 23/6/2008 01:29 AM 發表

真係要訓了...

e + 真係要閃了... 各位 bye bye...  ...
发个好梦啦德德,miss you
原帖由 夜雨馨 於 2008-6-23 01:31 AM 發表

339233睇度拿
家阵知道我有几真诚了吗。。。。。

下次再有出来饮茶的话。。我给你看真D。。。
原帖由 wk.hoo 於 23/6/2008 01:33 AM 發表

家阵知道我有几真诚了吗。。。。。

下次再有出来饮茶的话。。我给你看真D。。。
好啊,不过记得剃胡须