返回列表 回復 發帖
12月20日的願望是: 希望水区越来越旺,越来越多淫
我要選 1 號驚喜禮物包
yxx01 發表於 2017-12-20 09:15 AM
你真好淫 水區最近的確好旺
我12月20日的願望是: 今日開始咳,一咳令到前左肩痛,希望食藥之后唔會再咳
我要選 3 號驚喜禮物包。
mnb1123 發表於 2017-12-20 12:19 PM
Double B 祝你早日康復 記得要聽媽咪話 要乖要吃藥
我12月19日的願望是: 聖誕快樂 普天同興 開開心心
我要選 6 號驚喜禮物包.

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
  4461 大哥 中午好!!! 我呢度夜晚啦,睡魔就快Call Grace啦!!!

gracechanstuart 發表於 2017-12-20 12:03 PM
grace 姐 晚安 !
B爺病佐?不過我都感冒佐成個月都未斷到尾
條骨都無佐lu
我12月21日的願望是: 我希望 《正義聯盟》 会推出有黑衣超人的导演版。
我要選 14 號驚喜禮物包。
我12月21日的願望是: 寒冷氣温袛在晚間, 日間就太陽出來

我要選  8 號驚喜禮物包。
我12月21日的願望是: 希望新的一年事事順心

我要選 2 號驚喜禮物包。
12月21日的願望是: 一睡醒就病好
我還要選  18 號驚喜禮物包
lhy92725 發表於 2017-12-20 11:59 PM

B爺 唔止病囉!!撞完車冇耐,又病埋,多災多難

大家快 D 一期許願, 多多念力令 B 爺早日好返晒啦!!!

你真好淫 水區最近的確好旺
BeiDouChef 發表於 2017-12-20 09:30 PM

多謝 大廚!! 多謝 羊叔叔!! 多謝 大家!!

Grace 依嘎要去派獎,派完獎,得閒再返嚟同大家吹水!!!

lhy92725 發表於 2017-12-20 11:59 PM
你有看醫生吃藥嗎?
  B爺 唔止病囉!!撞完車冇耐,又病埋,多災多難
大家快 D 一期許願, 多多念力令 B 爺早日好返晒啦!!!http://s9.tinypic.com/2dbvtqh_t ...
gracechanstuart 發表於 2017-12-21 03:32 AM
要外判工作
我12月21日的願望是: BB 和病貓貓早日好返晒

我要選 17 號驚喜禮物包。

今天已選號碼

尚餘號碼: 1、3、4、5、6、7、9、10、11、12、13、15、16、19、20