返回列表 回復 發帖
男人真好色
原帖由 Niccole 於 2007-12-5 02:33 AM 發表
男人真好色
这可是男人无可否认的铁一般的事实喎。。。哈。。哈
原帖由 Niccole 於 2007-12-5 02:33 AM 發表
男人真好色
girl also same 1 la....hahaha....
嘿。。嘿。。海底捞番来的帖。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
男性系吾系AV爱好者呢????--->系
原帖由 wongjj 於 2008-11-22 02:49 PM 發表
男性系吾系AV爱好者呢????--->系
嘿。嘿。。咁阿嫂你又是唔是啊??
原帖由 wk.hoo 於 22/11/2008 14:50 發表

嘿。嘿。。咁阿嫂你又是唔是啊??
um...i'm not 愛好者~~but sometimes 都想睇咸濕片見識吓
原帖由 wongjj 於 2008-11-22 02:59 PM 發表

um...i'm not 愛好者~~but sometimes 都想睇咸濕片見識吓
哦。。见识啊。。定是学习啊??
二哥你個樣呢???
原帖由 wk.hoo 於 22/11/2008 15:01 發表

哦。。见识啊。。定是学习啊??
both la你個post 放d出黎分享吓la~~~唔好只問意見la
原帖由 wongjj 於 2008-11-22 03:01 PM 發表
二哥你個樣呢???
哦。咁样衰。。唔想吓到人。。就收埋咯。。
原帖由 wongjj 於 2008-11-22 03:03 PM 發表

both la你個post 放d出黎分享吓la~~~唔好只問意見la
嘿。。嘿。。我都是想知道你地女仔看个阵,是唔是都同男仔念的野一样咯。。
原帖由 wk.hoo 於 22/11/2008 15:05 發表

嘿。。嘿。。我都是想知道你地女仔看个阵,是唔是都同男仔念的野一样咯。。
男仔念??野ga???
2哥... 我的电脑收藏很多阿.....
珍惜四人帮。。。
原帖由 wongjj 於 2008-11-22 03:14 PM 發表

男仔念??野ga???
哦。。开心的的野。。