返回列表 回復 發帖
甘就惟有按指示去训觉啦
條骨都無佐lu
甘就惟有按指示去训觉啦
lhy92725 發表於 2012-8-31 11:53 PM
好LA~我又去訓~GOOD NIGHT~
瞓醒覺啦~! 你地爬得好快'wor
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
依都系某嘎
yxx01 發表於 2012-8-31 04:42 PM
死啦, 睇唔明你寫乜添
I see wind wind again

都系你引起嘎
yxx01 發表於 2012-8-31 04:43 PM
我係好心提醒你啫
睡前不要流眼淚!
HENRY_168 發表於 2012-8-31 04:45 PM
我知, 會眼腫
YOU CAN THINK WHATEVER YOU LIKE
yxx01 發表於 2012-8-31 04:46 PM
仲乜突然寫大字呀
来咗先算啦
yxx01 發表於 2012-8-31 04:47 PM
我派個靚女去搵你, 同你去爬梯
5巧梦游啊
yxx01 發表於 2012-8-31 04:48 PM
我夢遊又關你事
想响我瞓著后搞事怕被我捉到呀
I see wind wind again
blueocean 發表於 2012-9-1 12:03 AM
blueblue~~!! good afternoon! lunch time?
一直都甘乖
yxx01 發表於 2012-8-31 04:49 PM
係咩?要慢慢觀察下先知
blueblue~~!! good afternoon! lunch time?
viento 發表於 2012-9-1 12:19 AM
almost....lunch at 1PM
off work at 3PM

点解啊
yxx01 發表於 2012-8-31 04:50 PM
D水氣沉响對眼度, 第二日瞓醒會眼腫
呢句就無人信LA~
ricky867 發表於 2012-8-31 04:51 PM
依句野係本年度最大的笑話