返回列表 回復 發帖
晴晴瞓醒喇。。。。
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
Good afternoon 瞓醒喇晴晴
啊弟。。。。
上次你寫666999............系點玩架。。。。
我搵唔返張帖
晴晴
玩得开心吗?
條骨都無佐lu
晴晴
玩得开心吗?
lhy92725 發表於 2011-8-23 03:20 PM
好開心啊。。。但係就好攰咯。。。。
晴晴有某挂住我啊
晴晴有某挂住我啊
Shadowkail 發表於 2011-8-23 03:26 PM
你有掛住我,我都有掛住你。。。
啊弟。。。。
上次你寫666999............系點玩架。。。。
我搵唔返張帖
真爱难求 發表於 23-8-2011 03:18 PM
huh!系媽野, 我5不記得please help me to remember
好開心啊。。。但係就好攰咯。。。。
真爱难求 發表於 2011-8-23 03:22 PM
抖返两日就回气啦
條骨都無佐lu
huh!系媽野, 我5不記得please help me to remember
ADTVB 發表於 2011-8-23 03:28 PM
有好多6~9要按ctrl+F。。。。
累似喇,我都唔係好記得喇,。。。
你有掛住我,我都有掛住你。。。
真爱难求 發表於 2011-8-23 03:28 PM
哈哈~甘系有啦,挂住你几时又派钱jek

我们有没有手信啊~
抖返两日就回气啦
lhy92725 發表於 2011-8-23 03:30 PM
今日都瞓到好遲喇。。。。
哈哈~甘系有啦,挂住你几时又派钱jek

我们有没有手信啊~
Shadowkail 發表於 2011-8-23 03:31 PM
原來只係掛住我d錢。。。。。。
有好多6~9要按ctrl+F。。。。
累似喇,我都唔係好記得喇,。。。
真爱难求 發表於 23-8-2011 03:31 PM
唔係我教架 你記錯左喇
原來只係掛住我d錢。。。。。。
真爱难求 發表於 2011-8-23 03:33 PM
开个玩笑jek,甘系有挂住你啦,某你,个区好像淡左d