返回列表 回復 發帖
晴晴,祝你生日快乐。。。。在加拿大一帆风顺。。。。
多謝貓仔。。。
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
生日原本應該系好開心先知啱。。。。。
無奈啱啱又同屋企人吵咗兩句。。。。。
屋K人都是紧张你嗻,果阵就无事啦
條骨都無佐lu
晴晴,现在心情有好一些了吗?
屋K人都是紧张你嗻,果阵就无事啦
lhy92725 發表於 2011-8-25 08:49 PM
緊張???我唔覺得系咯!!我做乜佢都系睇唔順眼;琴晚我已經忍住唔出聲,今晚又系咁。。。
我終於忍唔住同佢吵。。。。
晴晴,现在心情有好一些了吗?
icy97 發表於 2011-8-25 08:49 PM
離開呢間屋,心情就會好。。。
吾好吵吾好吵亲情始终是割舍不去的
條骨都無佐lu
晴晴
吾好吵吾好吵亲情始终是割舍不去的
lhy92725 發表於 2011-8-25 09:01 PM
系咩??對我黎講,我真係唔多覺有。。。。
系咩??對我黎講,我真係唔多覺有。。。。
真爱难求 發表於 2011-8-25 09:04 PM
冷静冷静,出去兜个风
條骨都無佐lu
冷静冷静,出去兜个风
lhy92725 發表於 2011-8-25 09:05 PM
我都想啊。。。我再出去我念今晚瞓街。。。。。
Hi 晴晴, cat cat, small cat and
AD在,今日晤见你gei?自从civic大人开左金楼,吹水区好静
晴晴 take a deep breath and relax. what u can do is taking a shower, cold shower (if u want to forget everything)