返回列表 回復 發帖
AD在,今日晤见你gei?自从civic大人开左金楼,吹水区好静
Shadowkail 發表於 25-8-2011 09:11 PM
Today i m very busy for work luckily we have completed the whole campaign
我都想啊。。。我再出去我念今晚瞓街。。。。。
真爱难求 發表於 2011-8-25 09:08 PM
原来是出去惹的祸
那就呆在房间了,深呼吸下
听下音乐,话之外面点啦
有时屋K人就想成日见住你在家,其实都无咩嘅
條骨都無佐lu
Today i m very busy for work luckily we have completed the whole campaign
ADTVB 發表於 2011-8-25 09:13 PM
i c, that's why i weird where u going
AD,你好啊。。。。
AD,你好啊。。。。
icy97 發表於 25-8-2011 09:17 PM
small cat I 好啊 but晴晴 not so good
晴晴等住你们拍红包
原来是出去惹的祸
那就呆在房间了,深呼吸下
听下音乐,话之外面点啦
有时屋K人就想成日见住你在家,其实都无咩嘅
lhy92725 發表於 2011-8-25 09:15 PM
我就算每日留系屋企唔出去,佢都系搵嘢黎吵。。。。。
我已經好多時都唔出聲,由得佢講。。。。
我已經忍得好辛苦;之前有返工,一個星期先休息一日,念住同朋友出去食飯,佢又唔鍾意。。。
好啦,家陣我冇做嘢,約d朋友出黎聚會,佢又黎發作。。。。
到底佢想我點?我都咁大個人喇,仲要管得咁實咩??please 俾d自由空間我,好唔好。。。
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
我已經忍得好辛苦;之前有返工,一個星期先休息一日,念住同朋友出去食飯,佢又唔鍾意。。。
好啦,家陣我冇做嘢,約 ...
真爱难求 發表於 2011-8-25 09:22 PM
所以我话,有时候,单生不知几好,无锡d人管里管去
可能佢念住你就黎飞过加拿大
可能会好几年吾见面啦
所以发下劳骚
就下佢啦,或者当佢唱歌啦
反正都听佢鹅埋呢20多日嗻
條骨都無佐lu
好啦,家陣我冇做嘢,約 ...
真爱难求 發表於 25-8-2011 09:22 PM
which mean this his or her or their problem not yours?
可能佢念住你就黎飞过加拿大
可能会好几年吾见面啦
所以发下劳骚
就下佢啦,或者当佢唱歌啦
反正都听佢鹅埋呢20多日嗻
lhy92725 發表於 2011-8-25 09:26 PM
佢對我嘅態度不嬲都系咁。。。
唔關去加拿大事。。。
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
佢對我嘅態度不嬲都系咁。。。
唔關去加拿大事。。。
真爱难求 發表於 2011-8-25 09:28 PM
赞成猫骨gei advice,就当他唱歌吧
We all have our own problems. Each family have their own too.  As a outsider giving advice to that people is always easy when you yourself facing the same situation.
家家有本难念的经
只能自我调节
想D开心事啦
條骨都無佐lu
我本身屋企都有好多事嘎,所以晴晴你唔好不开心,我们吹水帮都好关心你嘎