返回列表 回復 發帖
少有WO~有女人HATE SHOPPING~~~
ricky867 發表於 2012-9-1 08:50 PM
我係怪人
去旅行我會比較想行景點, 博物館等等都唔要行商場
~ I know I know ~ what u like ~ 1820189
fls125 發表於 2012-9-1 08:57 PM
yes, what fls美女 like??
突然转佐英文台嘅
lhy92725 發表於 2012-9-1 08:57 PM
就fls美女
我冇劉華咁靚仔 blacker14tt 發表於 2012-9-1 08:59 PM
~mm ~ 靚靚靚靚
╭♡☆放慢脚步 享受不一样的生活 °♡♥
我係怪人
去旅行我會比較想行景點, 博物館等等都唔要行商場
blacker14tt 發表於 2012-9-1 09:02 PM
咁又係..D大型商場來來去去都是果D品牌~
就fls美女
blacker14tt 發表於 2012-9-1 09:03 PM
125近得我地多,中文都会有进步
條骨都無佐lu
ricky867 發表於 2012-9-1 09:04 PM
大商场就无咩好行啦
但一D地道工艺品或者小玩意的摊档都值得去下嘅
條骨都無佐lu
~ don't have but have .... 1820191
fls125 發表於 2012-9-1 08:58 PM
tricycle??
就fls美女 blacker14tt 發表於 2012-9-1 09:03 PM
mm ~ mm ....   fls or 125
ricky867 發表於 2012-9-1 09:04 PM
係, 我係日本都少去, 除非朋友叫我陪
125近得我地多,中文都会有进步
lhy92725 發表於 2012-9-1 09:05 PM
我好自然咁同佢講英文
tricycle?? blacker14tt 發表於 2012-9-1 09:06 PM
~ remember hold me tight ~
mm ~ mm ....   fls or 125
fls125 發表於 2012-9-1 09:07 PM
fls美女 or 125靚女??
大商场就无咩好行啦
但一D地道工艺品或者小玩意的摊档都值得去下嘅
lhy92725 發表於 2012-9-1 09:06 PM
又其是D地摊好多時D野都好特別~
係, 我係日本都少去, 除非朋友叫我陪
blacker14tt 發表於 2012-9-1 09:07 PM
D人去日本会吾会集中在化妆品或者护肤品方面
條骨都無佐lu