返回列表 回復 發帖
巴菜真係勁,每半場入三球,視皇馬如無物!

曼切斯特皇者
紅魔曼聯
原帖由 tok 於 2009-5-3 11:19 AM 發表
巴菜真係勁,每半場入三球,視皇馬如無物!

感覺上巴塞唔係對強隊
你同人講 尋晚巴塞贏 6:2
心諗一定係對弱隊

評分次數

• tok

我又無睇果場,
不過ONLY睇比數,都FEEL到果都有幾激,

對巴塞有3種方法
如果對巴塞對攻,就像皇馬,
力守巴賽,就車仔甘…
要贏巴塞就係曼聯甘(舊年狂數巴塞1:0)

甘再唔係就
等佢失準吧
曼切斯特皇者
紅魔曼聯
原帖由 tok 於 2009-5-3 12:21 PM 發表
我又無睇果場,
不過ONLY睇比數,都FEEL到果都有幾激,

對巴塞有3種方法
如果對巴塞對攻,就像皇馬,
力守巴賽,就車仔甘…
要贏巴塞就係曼聯甘(舊年狂數巴塞1:0)

甘再唔係就
等佢失準吧 ...
一同二都唔得
第三個方法可行!

狂數 1:0
狂數這些好主觀既感覺,
但客觀既事實係贏左!
曼切斯特皇者
紅魔曼聯
原帖由 tok 於 2009-5-3 12:27 PM 發表
狂數這些好主觀既感覺,
但客觀既事實係贏左!
車路士雖然作客和左
其實巴塞優勢仲好過車仔

巴塞攻得又守得
作客車仔就話守到
返主場無理由守掛

一攻既守就平衡唔到
一失作客入球就拜拜

巴塞勝出機會較大
決賽應該曼聯對巴塞

車仔主場守,希望有反擊機會吧,
一球致勝…

不過希丁黑不是這樣可以猜得透…
隨時來個全攻營!
殺巴塞一個措手不及…
曼切斯特皇者
紅魔曼聯
我倒希望巴塞客场狂攻车仔
虽然形式对车仔叫有利,如果车仔注册进1球,巴塞就要进两粒,届时车仔有可能为了1球小胜打保守战,然后巴塞就会狂攻的同时间接让车仔打反击,同样的道理用在巴塞身上也不为过1!
期待两队大大进足球!!!

回應 hi_there 第 4089 篇文章

车仔主场摆铁通阵,球长里面都是11后卫。。haha
原帖由 wlt1110 於 2009-5-4 02:22 PM 發表
我倒希望巴塞客场狂攻车仔
虽然形式对车仔叫有利,如果车仔注册进1球,巴塞就要进两粒,届时车仔有可能为了1球小胜打保守战,然后巴塞就会狂攻的同时间接让车仔打反击,同样的道理用在巴塞身上也不为过1!
期待两队大大进足球!!! ...
車仔入一球  巴塞入一球追和都可以出線
番到主场概车仔肯定无甘衰仔死守,注定比巴塞淘汰。
我都覺得巴塞吾夠硬朗...頂吾到車仔
軒丁克好出奇既…
可能黎個強攻陣,

因與其等人地入左一球,要超強攻入兩球,
何不一早入佢兩球,先再守守守守守守
曼切斯特皇者
紅魔曼聯
原帖由 tok 於 2009-5-5 07:16 AM 發表
軒丁克好出奇既…
可能黎個強攻陣,

因與其等人地入左一球,要超強攻入兩球,
何不一早入佢兩球,先再守守守守守守
巴塞攻擊力真係好強
車路士可能入一失二

不過無奈巴塞今場
只可以殘陣出擊應戰