返回列表 回復 發帖
多謝你哋啊。。。
真爱难求 發表於 2011-9-16 09:53 PM
我都恭喜你
多謝金爺、雲爺
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
恭喜晴晴, 你嘅好运会伴随你的 x6
恭喜晴晴, 你嘅好运会伴随你的 x7
恭喜晴晴, 你嘅好运会伴随你的 x8
恭喜晴晴, 你嘅好运会伴随你的 x9
恭喜晴晴, 你嘅好运会伴随你的 x10

平壤核子能源研究所
恭喜晴晴, 你嘅好运会伴随你的 x7
恭喜晴晴, 你嘅好运会伴随你的 x8
恭喜晴晴, 你嘅好运会伴随你的 x9
恭喜晴晴, 你嘅好运会伴随你的 x10 ...
yxx01 發表於 2011-9-16 10:02 PM
多謝蜜糖
lilitan008 發表於 2011-9-16 10:03 PM
麗莉。。。多謝你
晴晴,你嘅好运同我地嘅祝福全部都会伴随住你架
條骨都無佐lu
多謝骨貓。。。。
what time you leaving us tomorrow
恭喜晴晴, 你嘅好运会伴随你的 x11
恭喜晴晴, 你嘅好运会伴随你的 x12
恭喜晴晴, 你嘅好运会伴随你的 x13
恭喜晴晴, 你嘅好运会伴随你的 x14
恭喜晴晴, 你嘅好运会伴随你的 x15
畸形人類研究科
凌晨2點巴士,1點15分就要出門喇。。。。
midnite bus?? your flight in midnite too?
那明天好好在家收拾一下东西啦
條骨都無佐lu
那明天好好在家收拾一下东西啦
lhy92725 發表於 2011-9-16 10:24 PM
东西收拾巧啦
midnite bus?? your flight in midnite too?
ADTVB 發表於 2011-9-16 10:16 PM
早機9.25am.。。。。因為我住系怡保,所以唯有坐夜班巴士去機場咯。。。