返回列表 回復 發帖
死左好耐啦, 係今朝講開手機, 順便一提g ma, 佢係個冇口齒嘅死仔
blacker14tt 發表於 2012-7-1 06:58 PM
死仔打都无用
條骨都無佐lu
我用緊nokia 8210咋
WAI鬼 發表於 2012-7-1 06:59 PM
撞鬼你啊,你之前先话有三部电话两台电脑,日日同洪太whatsapp
8210有得whatsapp,你呃猫吾食鱼啊
條骨都無佐lu
撞鬼你啊,你之前先话有三部电话两台电脑,日日同洪太whatsapp
8210有得whatsapp,你呃猫吾食鱼啊
lhy92725 發表於 2012-7-1 07:28 PM
我得2部電話咋....一部android一部咪8210
死仔打都无用
lhy92725 發表於 2012-7-1 07:27 PM
發洩下
洗白白先,热到痴线
條骨都無佐lu
我得2部電話咋....一部android一部咪8210
WAI鬼 發表於 2012-7-1 07:31 PM
仲用8210,你嘅年纪都有返甘上下
條骨都無佐lu
Sweet sweet lemon ~ good evening ~

╭♡☆放慢脚步 享受不一样的生活 °♡♥
仲用8210,你嘅年纪都有返甘上下
lhy92725 發表於 2012-7-1 07:39 PM
簡簡單單咪幾好
最重要有貪食蛇玩嘛

今日唔知咩事一路行一路諗住呢首歌.....

從這裡....爬過去....游過去....熊貓區......茶葉味......蘿荀味......成陣味.....捱過去.....纜車間.....電梯間....原來都走到這裡.......
早午晚,

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

平壤核子能源研究所
果個系fls 妹妹。。。。
果個系fls 妹妹。。。。SweetLemon 發表於 2012-7-1 08:24 PM
早午晚, 1728687 lilitan008 發表於 2012-7-1 08:07 PM
  Sweet sweet lemon &  lilitan ~

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
~ Sweet sweet lemon ~ 周哥哥 ..

LEMON 晚上好