返回列表 回復 發帖
係架車叫我入嚟
viento 發表於 2012-7-26 04:53 PM
都估到係佢啦。。
因为你冇咁犀利知我係边个
人与人的相遇是一种缘分,也可以说是命运的安排。。
你就嚟瞓?几點呀?仲好早wor, 天都未光
viento 發表於 2012-7-26 04:54 PM
昨晚喔 almost 12am that time lar...
你果度而家几点啊??
都估到係佢啦。。
因为你冇咁犀利知我係边个
ForeverEver 發表於 2012-7-26 04:59 PM
依度好多人我都唔知係邊個, 仲要玩...無名氐....
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
昨晚喔 almost 12am that time lar...
你果度而家几点啊??
ForeverEver 發表於 2012-7-26 05:00 PM
2am...快天光, 所以我先話快要去瞓
依度好多人我都唔知係邊個, 仲要玩...無名氐....
viento 發表於 2012-7-26 05:01 PM
基本上无名氏就係我唔识既人。。所以冇理。。
viento 發表於 2012-7-26 05:02 PM
go go go 我都闪啦。。bye darling~~
基本上无名氏就係我唔识既人。。所以冇理。。
ForeverEver 發表於 2012-7-26 05:04 PM
其實我好以記得有人叫過你....forever....
viento 發表於 2012-7-26 05:02 PM
2点就天光?
你是加拿大架?
條骨都無佐lu
go go go 我都闪啦。。bye darling~~
ForeverEver 發表於 2012-7-26 05:05 PM
byebye~~~!!有緣來做伙~~!!
其實我好以記得有人叫過你....forever....
viento 發表於 2012-7-26 05:14 PM
因为她个id有永远嘛
我吾识英文,凡是英文ID我都头痕点称呼人
话时话,点称呼你啊
條骨都無佐lu
因为她个id有永远嘛
我吾识英文,凡是英文ID我都头痕点称呼人
话时话,点称呼你啊
lhy92725 發表於 2012-7-26 05:16 PM
學我, 叫風婆婆
风婆婆
个风字系米打错佐啊
條骨都無佐lu
佢成日自稱妳話會打錯嘅果個字架
有呢回树
條骨都無佐lu
如果下次妳見到佢, 妳可以問下