返回列表 回復 發帖

回應 yng 第 4818 篇文章

边个卑你架???
入谷温人

回應 toyo88 第 4819 篇文章

重要咩?
原帖由 yng 於 2009-1-20 12:08 AM 發表
重要咩?
睇黎要del左喇......
入谷温人
闲人爱人....我揾唔到你...
很久没来坐了。。。
生活中若沒有朋友,就像生活中沒有陽光一樣。
Hi, I come back la, Anyone in uk need SD cards/ USB flasher, and socks/gloves/ hat/ scarf etc...., I asked for my friend in UK
。。。誰來愛我﹐好好愛我。。。
楼主唔洗甘客气
大家都系中国人啊嘛
原帖由 cck_my 於 19-1-2009 15:44 發表

消失佐!
因聖誕同新年期間公司好忙..日日做一个對仲..个人好倦..又London地鐵常常5开要轉兩三次巴士返公..所以只有消失一段時間.因新公司公作有D問題要用時間做好佢.希望,,,yy同老友見諒.....我都希望好像以前一樣同大家吹水””遲下旡共忙我會上泥...老友同阿大你地要同我睇住yy....柷yy小宝宝身體健康...快高長大
                                                                                                       永遠在心的人
原帖由 toyo88 於 2009-1-20 04:49 PM 發表

睇黎要del左喇......
我还没 看啊
马骝闭关~~
原帖由 kakaka1668888 於 2009-1-22 11:46 AM 發表
因聖誕同新年期間公司好忙..日日做一个對仲..个人好倦..又London地鐵常常5开要轉兩三次巴士返公..所以只有消失一段時間.因新公司公作有D問題要用時間做好佢.希望,,,yy同老友見諒.....我都希望好像以前一樣同大家吹水 ...
好耐无见啦, 老友!
工作要紧, 得闲再上黎!
原帖由 kakaka1668888 於 2009-1-22 11:46 AM 發表
因聖誕同新年期間公司好忙..日日做一个對仲..个人好倦..又London地鐵常常5开要轉兩三次巴士返公..所以只有消失一段時間.因新公司公作有D問題要用時間做好佢.希望,,,yy同老友見諒.....我都希望好像以前一樣同大家吹水 ...
你放心去喇~阿嫂我会帮你照顾,照顾架喇
入谷温人
原帖由 to頋yo88 於 22-1-2009 08:26 發表

你放心去喇~阿嫂我会帮你照顾,照顾架喇
有你Lee句我做細放一百个心 妳做左人地長輩.(叔叔)又住在同一地方有旡買小小东西比小宝宝...你話照頋,睇住 5好手軟,,宝宝好Q T
原帖由 kakaka1668888 於 2009-1-22 05:07 PM 發表
有你Lee句我做細放一百个心 妳做左人地長輩.(叔叔)又住在同一地方有旡買小小东西比小宝宝...你話照頋,睇住 5好手軟,,宝宝好Q T
他度巨离我树有成200几KM......
入谷温人
原帖由 toyo88 於 22-1-2009 09:10 發表

他度巨离我树有成200几KM......
放假去睇下佢 你話同我睇住佢地
原帖由 kakaka1668888 於 2009-1-22 05:15 PM 發表
放假去睇下佢 你話同我睇住佢地
听讲他千杯不醉既啵
入谷温人