返回列表 回復 發帖
有冇熱心人解俾我知 呢兩個字 " 几,儿" 點解呀?
原帖由 manyiu 於 2009-3-17 03:22 PM 發表

金金, 去左邊度呀? 近來唔見你!608087
近来少上来巴了......
珍惜四人帮。。。
原帖由 manyiu 於 2009-3-17 03:03 PM 發表

輝哥, 呢兩個 几,儿係 乜東東字呀? 我冇學簡體字, 所以唔識分呀? 你或者用 英文解俾我知呀!(我D中文係有限公司呀)
几就是幾字,儿就是兒字呀
條骨都無佐lu
原帖由 bmoon1977 於 2009-3-17 03:27 PM 發表
近来少上来巴了......
我都少左上黎, 因為而家唔係讀興趣班, 所以有D忙啦!
原帖由 lhy92725 於 2009-3-17 03:31 PM 發表

几就是幾字,儿就是兒字呀
唔該靚貓貓! 今天好番D 未呀? 需要休息呀!
原帖由 manyiu 於 2009-3-17 03:33 PM 發表

唔該靚貓貓! 今天好番D 未呀? 需要休息呀!
有心了,好过昨天少少啦,呢家要再去睇医生了
條骨都無佐lu
原帖由 manyiu 於 2009-3-17 03:31 PM 發表

我都少左上黎, 因為而家唔係讀興趣班, 所以有D忙啦!
噢... 忙归忙,你记得要好好照顾身子啊。
珍惜四人帮。。。
原帖由 lhy92725 於 2009-3-17 03:35 PM 發表

有心了,好过昨天少少啦,呢家要再去睇医生了
骨猫生病啦....
珍惜四人帮。。。
原帖由 bmoon1977 於 2009-3-17 03:35 PM 發表
噢... 忙归忙,你记得要好好照顾身子啊。
我識忙裏偷雞嫁, 我用電腦做功課, 係蛇王最好的工具! 哈!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 manyiu 於 2009-3-17 03:51 PM 發表

我識忙裏偷雞嫁, 我用電腦做功課, 係蛇王最好的工具! 哈!608096
呵呵... 那就好咯... 老鼠仔如何啊...?
珍惜四人帮。。。
原帖由 bmoon1977 於 2009-3-17 03:37 PM 發表
骨猫生病啦....
是呀,金兄,今日叫做好返少少啦
條骨都無佐lu
到咗未?
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 lhy92725 於 2009-3-18 09:52 AM 發表

是呀,金兄,今日叫做好返少少啦
好少少?!?! 都是未好番喎。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 mickeybblim 於 2009-3-18 11:49 AM 發表
到咗未?
刚刚到步。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
啊2午安啊。。