返回列表 回復 發帖
tamama未食晏啊?
條骨都無佐lu
幾粒鐘前食左lu~
lemon姐唔使上班??
tamama 發表於 2012-7-28 05:14 PM
Saturday 沒,平時都系半日度。。。
幾粒鐘前食左lu~
tamama 發表於 2012-7-28 05:18 PM
甘即系可以下午茶啦
條骨都無佐lu
Saturday 沒,平時都系半日度。。。
SweetLemon 發表於 2012-7-28 05:21 PM
你係Boss唔使做咁多
甘即系可以下午茶啦
lhy92725 發表於 2012-7-28 05:22 PM
唔食lu~去瞓陣先,一陣要返工

Bye lemon姐  n 貓姐
bye。。。。。得閒再來。。。
返夜更甘辛苦啊
條骨都無佐lu
檸姐打攪晒
請各位版大、哥大、姐大有時間前來支持小弟↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓謝謝!
Good Evening Lemon Cafe

MUSIC GIVES A SOUL TO THE UNIVERSE, WINGS TO THE MIND,FLIGHT TO THE IMAGINATION, AND LIFE TO EVERYTHING.
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

~ Sweet sweet lemon ~ tonight do sleep early oh since you're so tired

╭♡☆放慢脚步 享受不一样的生活 °♡♥
fls good night & Sweet dream
早午晚 

平壤核子能源研究所
早午晚 768696 lilitan008 發表於 2012-7-28 08:16 PM
fls good night & Sweet dream BeiDouChef 發表於 2012-7-28 08:16 PM
~ Sweet sweet lemon ~ Chef ~ lilitan ~ 晚安

╭♡☆放慢脚步 享受不一样的生活 °♡♥