返回列表 回復 發帖
morning all
外星貓E生

爆細鑊時間:  

EvilgranII  我闷果阵。。。
1。 搞嘢。。。搵D嘢嚟搞。。。例如: 上网、搵朋友吹水、食饭、饮嘢咁啰。。。 2。 笈嘢。。。搵D闷到抽痉嘅戏嚟笈。。。谋求令自己尽快攰。。。 3。 上床。。。绝对係你地谂果D嘢。。。瞓觉。。。(答咁多都係得1份)

金石良  我悶悶地就會搵C兄,派錢錢益下大家,都算唔話得喇掛. ..E生係咪應該俾大封D利是我咁呢  (真係多嘢講)

chowold2  我悶果陣會做。。。當然最好係去瞓覺
(人型貓)

eqwai   
(要保密)(吳廣得)

HENRY_168  談心:睇電視、睇報紙、上網、同貓貓玩
(來貓E館都得啫)

SweetLemon  我pm你就系講金唔講心。。。。800000窩。。。
悶果陣會做D乜?- 悶 好心情時就吃嘢睇電視,行街。。。
悶就係個心鎖在門內,所以要出去行下。。。。
唔好心情時又係睇電視但唔知佢做咩也。。或玩d唔使用腦的遊 戲。。。如公仔箱的二人麻將
(真心話)

hungrynow2002  一定是去shopping (有錢1族)

leess20my  最好是追劇
(download 左好多呢)

fls125  在吹水區, 聽你們傾生活閒事, 125 笑到肚痛 ...  125 就是笑餐飽!
(咁好笑,叫俏護士mail張單比你)

BeiDouChef  我闷的时候会想吃东西,会煮东西吃
(好快要來減肥啦):onion02:

kingsujia  发偶,睇4仔.打機
(要補養眼睛 & 心臟啊)

phfxsm  躺在床上听音乐,望着天花板发呆。
(青春無價):onion02:

vandas  打機! (有乜新嘢玩)

goldmonk  watch tvb drama or AV
(啊)
:onion02:

km8000  上網 打機 睇戲 睇書 ..............
(唔怪成日都見到你):onion02:

lilitan008  驾车去兜兜风.....
(又一個有錢人):onion02:

wasimasterQ  看笑片~
(這就是人生):onion02:

ob51330   咪就係上网啦
(不錯啊) :onion02:

評分次數

• lilitan008

外星貓E生
CC大 ,欢迎我来踩两脚吹个水吗?  
歡迎, 這裡不時有遊戲玩, 詳情請看第1樓
外星貓E生
看到了,绝对不错过,现在在想着办法融入这个吹水的大家庭
借問一聲你來自何方
外星貓E生
无厘头的回答:我源自天庭,从前人人叫我做白虎,步入江湖后人人都叫我做猫爷

正常点的回答:马来西亚!
果然爆晒人地D内幕出来
條骨都無佐lu
果然爆晒人地D内幕出来
lhy92725 發表於 2012-6-3 11:11 AM
你在這裡講出來, 我照比$你
外星貓E生
无厘头的回答:我源自天庭,从前人人叫我做白虎,步入江湖后人人都叫我做猫爷

正常点的回答:马来西亚!
Elvis_Scorpio 發表於 2012-6-3 11:11 AM
有鬼影
外星貓E生
有鬼影
CC517 發表於 2012-6-3 11:14 AM
咩鬼影
又多只猫?呢家已经有两只了喔
條骨都無佐lu
咩鬼影
Elvis_Scorpio 發表於 2012-6-3 11:17 AM
唔使驚, 係貓至見到嘅
外星貓E生
又多只猫?呢家已经有两只了喔
lhy92725 發表於 2012-6-3 11:19 AM
多一只多个伴,好事来geh~

唔使驚, 係貓至見到嘅
CC517 發表於 2012-6-3 11:19 AM
即是说我就来见到了

即是说我就来见到了
Elvis_Scorpio 發表於 2012-6-3 11:23 AM
貓唔怕鬼, 不過呢度隻鬼會成日入來, 你係會見到嘅, 仲係你d同香
外星貓E生