返回列表 回復 發帖
中咩中?買親過關都斷,以後唔買
金石良 發表於 2012-11-10 01:07 AM
我係話我中 - 49673
型 英 帥 靚 正
老陳今晚要睇波嗎?
HENRY_168 發表於 2012-11-10 01:10 AM
唔係,係鬥地主,你都賭波?
型 英 帥 靚 正
chan200308 發表於 2012-11-10 01:11 AM
我沒有賭波, 連睇波都好少。
~ 《2022香港小姐競選》小遊戲 ~  已經結束,詳情請看 有傾有講吹水區 < 玩遊戲,送獎金 TVB$········ ^^>  4736 頁 #71033~#71035  ^^
我沒有賭波, 連睇波都好少。
HENRY_168 發表於 2012-11-10 01:15 AM
唔賭波好 你住係什麼國家?
型 英 帥 靚 正
chan200308 發表於 2012-11-10 01:11 AM
同誰玩鬥地主?
~ 《2022香港小姐競選》小遊戲 ~  已經結束,詳情請看 有傾有講吹水區 < 玩遊戲,送獎金 TVB$········ ^^>  4736 頁 #71033~#71035  ^^
唔賭波好 你住係什麼國家?
chan200308 發表於 2012-11-10 01:19 AM
我都是香港人。
同誰玩鬥地主?
HENRY_168 發表於 2012-11-10 01:19 AM
網上遊戲,消磨時間
型 英 帥 靚 正
我都是香港人。
HENRY_168 發表於 2012-11-10 01:20 AM
我都係香港人。
型 英 帥 靚 正
網上遊戲,消磨時間
chan200308 發表於 2012-11-10 01:22 AM
哈哈, 您不用上班真好了, 有很多時間玩。
哈哈, 您不用上班真好了, 有很多時間玩。
HENRY_168 發表於 2012-11-10 01:28 AM
太多時間了,所以有時會悶
型 英 帥 靚 正
太多時間了,所以有時會悶
chan200308 發表於 2012-11-10 01:32 AM
我寧可悶都好過缺乏時間。
老陳晚安啦! 我要睡了。
我寧可悶都好過缺乏時間。
HENRY_168 發表於 2012-11-10 01:37 AM
我以前好忙, 食飯都唔得閒. 所以你忙時望閒, 閒時就望忙.
型 英 帥 靚 正
老陳晚安啦! 我要睡了。
HENRY_168 發表於 2012-11-10 01:38 AM
HENRY 晚安!
型 英 帥 靚 正
早安安~~!!!老闆娘~~!!
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心