返回列表 回復 發帖
貓貓早晨.
英超聯賽第37輪估波波賽果:

第一場:諾域治(主)0 VS 1 曼聯(客)
第二場:韋斯咸(主)1 VS 4 史雲斯(客)
第三場:熱刺 (主)1 VS 2 修咸頓(客)
第四場:曼城(主)2 VS 2 阿仙奴(客)

巧開來
第一場: ...
lhy92725 發表於 2016-5-9 09:54 PM
一場都唔中好難做到既喎貓貓, 咁都冇巨奬鼓勵?
英超聯賽第37輪估波波賽果:

第一場:諾域治(主)0 VS 1 曼聯(客)
第二場:韋斯咸(主)1 VS 4 史雲斯(客)
第三場:熱刺 (主)1 VS 2 修咸頓(客)
第四場:曼城(主)2 VS 2 阿仙奴(客)

巧開來
第一場: ...
lhy92725 發表於 2016-5-9 09:54 PM
猫姐早晨,多謝猫姐英超聯賽第37輪估波波獎金
一場都唔中好難做到既喎貓貓, 咁都冇巨奬鼓勵?
pknoface 發表於 2016-5-10 10:43 AM
已经好巨架啦,得你有呢个奖金之嘛
條骨都無佐lu
It isn't up to me to 免批核贊助,but if you apply again, I'd say it wouldn't be much of a problem!!!
gracechanstuart 發表於 2016-5-10 06:49 AM
i'll apply again if magic kingdom needs sponsor again.
赛果你点估到,场场估到,我呢轮唔使派得甘少奖金啦
lhy92725 發表於 2016-5-10 10:29 AM
100%肯定newcastle 不會贏
貓貓下午好!
貓姐晚上好,多謝 英超第37輪獎金!
告老還鄉!
100%肯定newcastle 不會贏
Pedestrian_A 發表於 2016-5-10 03:12 PM
你甘肯定?
條骨都無佐lu
邊個塞錢落貓貓的戶口塞到滿瀉?    
~ 《2022香港小姐競選》小遊戲 ~  已經結束,詳情請看 有傾有講吹水區 < 玩遊戲,送獎金 TVB$········ ^^>  4736 頁 #71033~#71035  ^^
系哦,我都唔知添,尋日派曬無咩現金了哦
條骨都無佐lu
宵夜

猫姐  晚上好、甘多錢、加碼囉!
多做運動身體好
貓貓 早安!
你甘肯定?
lhy92725 發表於 2016-5-10 09:17 PM
yes