返回列表 回復 發帖
你咁快就覆我嘞.......好開心呀......但我搞唔到頭像上來.....
我己經買晒衫........買到冇晒錢......點知都上唔到.........好慘
原帖由 DOBI 於 2008-8-24 11:14 AM 發表
你咁快就覆我嘞.......好開心呀......但我搞唔到頭像上來.....
我己經買晒衫........買到冇晒錢......點知都上唔到.........好慘
你的积分要100才可以改啊
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 DOBI 於 2008-8-24 11:14 發表
why你不去我那边拿$1000
is free for u
原帖由 rrliew 於 2008-8-24 11:17 AM 發表

why你不去我那边拿$1000
is free for u
i gave her bonus...

no need to go...
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-24 11:01 AM 發表
QQ...
mickey....
原帖由 qqbubu 於 2008-8-24 11:21 AM 發表

mickey....
昨天为什么闪掉啊..
原帖由 DOBI 於 2008-8-24 11:14 AM 發表
你的帖不够100个是不能用啊!
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-24 11:22 AM 發表

昨天为什么闪掉啊..
睡着了,不是闪掉
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-24 11:18 發表

i gave her bonus...

no need to go...
bonus is before
now how many for me

回應 rrliew 第 549 篇文章

点取到$1000呀
QQ, QQ
原帖由 DOBI 於 2008-8-24 11:25 發表
点取到$1000呀
go to here u can take$1000
http://www3.tvbnow.com/thread-423262-8-1.html
我買左新衫, 靚唔靚?

回應 manyiu 第 559 篇文章

manyiu...新look..
我明白了......要到1000貼.......哈哈.......有趣........還有很遠......