返回列表 回復 發帖
原帖由 manyiu 於 2008-8-24 11:27 發表
我買左新衫, 靚唔靚?
manyiu 靚靚
原帖由 DOBI 於 2008-8-24 11:29 AM 發表
我明白了......要到1000貼.......哈哈.......有趣........還有很遠......
明白就好,我等你啊!记得来哦!
原帖由 DOBI 於 2008-8-24 11:29 AM 發表
我明白了......要到1000貼.......哈哈.......有趣........還有很遠......
有没兴趣入少林家族啊...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 DOBI 於 2008-8-24 11:29 發表
你明白what
我不明白
原帖由 manyiu 於 2008-8-24 11:27 AM 發表
QQ, QQ
什么事啊!manyiu 做什么叫得我那么亲热啊!
妳哋就好啦.......有靚靚頭像
原帖由 manyiu 於 2008-8-24 11:27 AM 發表
我買左新衫, 靚唔靚?
性感着喔!好好看啊!我喜欢。
原帖由 DOBI 於 2008-8-24 11:36 AM 發表
你到咗100帖就可以啦
原帖由 DOBI 於 24/8/2008 11:36 發表
u have $$ now.....and u can go shopping and buy what u want
原帖由 DOBI 於 2008-8-24 11:36 AM 發表
看不见啊!
原帖由 mickeybblim 於 24/8/2008 11:32 發表

有没兴趣入少林家族啊...
how about join 破军骇客 ?
原帖由 DOBI 於 2008-8-24 11:36 發表
你还需37
原帖由 wongjj 於 2008-8-24 11:39 AM 發表

how about join 破军骇客 ?  
no no 少林好啊!money 多多
少林的大门正为大家打开,每月向各会员发两次工资(每次不少越10万TVB).加入基本条件:帖子高于100,退会费50万,防骗钱^^

http://www1.tvbnow.com/plugin.ph ... on=view&fmid=33

正不正啊...
原帖由 qqbubu 於 2008-8-24 11:41 AM 發表

no no 少林好啊!money 多多
你都知道啊...