返回列表 回復 發帖
二哥,你咩事?要生要死。。。
原帖由 yng 於 2008-8-6 08:01 PM 發表
佢不想死, 玩屎啫.
外星貓E生

回應 CC517 第 5692 篇文章

又搞屎..
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 yng 於 2008-8-6 08:01 PM 發表
生死已经注定了。。看是边个先上路。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-7 12:43 AM 發表

生死已经注定了。。看是边个先上路。。。
.

我 蝕 低 D,行 先 囉 !  
再 見 喇!老 大!大 ... ... ... ... ... ...   ... ...
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 rickyeva 於 2008-8-7 09:41 AM 發表

.

再 見 喇!老 大!大 ... 大 ... 大 ... 大 ... 大 ... ...  382716 ... ...
等我啊。。。记住带路啊。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 rickyeva 於 2008-8-7 09:41 AM 發表

.

再 見 喇!老 大!大 ... 大 ... 大 ... 大 ... 大 ... ...  382716 ... ...
STOP. 死得咁過癮, 工都未做完, 快完成工作先.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-8-7 01:20 PM 發表

他想诈诈地..你就让下他咯..
原帖由 CC517 於 2008-8-7 01:20 PM 發表

噢!...   ... 咁即係我死左都要起番身,繼續做,一直做到再死多次為止?  ... ...

回應 rickyeva 第 5699 篇文章

死过翻生... 咸鱼味
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-7 03:54 PM 發表
死过翻生... 咸鱼味
咸魚味 ... 好彩吾係「咸濕味」啫!

我地D搞藝術片既,最驚人地話人咸濕架!  ... ...
原帖由 rickyeva 於 2008-8-7 07:49 PM 發表

咸魚味 ... 好彩吾係「咸濕味」啫!

我地D搞藝術片既,最驚人地話人咸濕架!  ... ...
阿xiang...你讲咗自己做制作架...边会有味啊.. 臭弧加多D..汗酸味应该有架
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-7 07:55 PM 發表

阿xiang...你讲咗自己做制作架...边会有味啊.. 臭弧加多D..汗酸味应该有架
其實做製片亦好易令人誤會!家陣興 sm ,要成日出入 sm 道具商店。週違揾新款式道具。吾試吓又點知點玩花式!搞到好似係自己想玩咁!

D人見我成日出入果D「性愛」商店,一定係買「吹氣娃娃」!吾想比人誤會就難洛!所以咪驚比人話咸濕 lo ...   ... ...
原帖由 rickyeva 於 2008-8-7 09:59 PM 發表

其實做製片亦好易令人誤會!家陣興 sm ,要成日出入 sm 道具商店。週違揾新款式道具。吾試吓又點知點玩花式!搞到好似係自己想玩咁!

D人見我成日出入果D「性愛」商店,一定係買「吹氣娃娃」!吾想比人誤會就難洛!所以咪驚比人話 ...
果然是经历过许多的风花岁月了哦!!!
老大!你幾時番呀?

你收埋左我 bar打 响邊樹呀?

我好掛住佢呀?  ... ...

冇人倍我去放火呀!  ... ...