返回列表 回復 發帖
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-12 01:02 PM 發表
唉。。顶多几次。。再沉的话。。就算了。。。
做乜又灰心呀?

我知喇!係咪因為「婆婆」两日冇黎呢?   ... ...

回應 rickyeva 第 5736 篇文章

我日日到啊

没入黎E度
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-12 06:15 PM 發表
我日日到啊

没入黎E度
可能係我盲左啦!乜你琴日都入到黎咩?  ...

我試左半日都入吾到 tvbnow ...   ... ...
原帖由 rickyeva 於 2008-8-12 06:30 PM 發表

可能係我盲左啦!乜你琴日都入到黎咩?  ...

我試左半日都入吾到 tvbnow ...   ... ...
下午3点几可以入到啊..
晚上都ok啊...我用www
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-12 06:33 PM 發表

下午3点几可以入到啊..
晚上都ok啊...我用www
你就好啦!我這裡到 3:00 am 收冇呀!

我住在加勒比海地區的 .   ... ...
原帖由 rickyeva 於 2008-8-12 08:11 PM 發表

你就好啦!我這裡到 3:00 am 收冇呀!

我住在加勒比海地區的 .   ... ...
无事啊..今日都入到啊
原帖由 rickyeva 於 2008-8-12 05:56 PM 發表

做乜又灰心呀?

我知喇!係咪因為「婆婆」两日冇黎呢?   ... ...
唉。。D废柴同盟的友仔。个个净是识潜水。。得我同鸡精。。又多得你帮手撑。。唉。。真是心灰了。。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-12 06:15 PM 發表
我日日到啊

没入黎E度
唉。。仲有你帮手撑。。。

回應 wk.hoo 第 5742 篇文章

我得闲就来啦...
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-12 10:19 PM 發表
我得闲就来啦...
呜呜呜。。。真是多得你啦。。

回應 wk.hoo 第 5745 篇文章

废皇仲需要我啊..
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-12 11:29 PM 發表
废皇仲需要我啊..
哦。。。是啊。。我真是几需要你架。。。

回應 wk.hoo 第 5747 篇文章

我知道点做啦

日日帮你顶贴
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-13 01:59 PM 發表
我知道点做啦

日日帮你顶贴
你今日仲未頂啊!  ... ...
原帖由 rickyeva 於 2008-8-14 07:17 AM 發表

你今日仲未頂啊!  ... ...
你顶咗啦..