返回列表 回復 發帖
大家早午晚我聽日過橋見工啦
tvbkk123 發表於 2015-12-27 12:20 PM
希望你後日過橋返工
估計吾可以馬上做工吧,仲要搵地方落腳呢
條骨都無佐lu
冇咁快我都需要時間搞掂大馬d嘢
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
冇咁快我都需要時間搞掂大馬d嘢
tvbkk123 發表於 2015-12-27 04:21 PM
記得去大廚的cafe吃東西
大家早午晚我聽日過橋見工啦
tvbkk123 發表於 2015-12-27 12:20 PM
祝 您成功

樓層遊戲

明樓   

58188#        58288#         58388#         58488#         58588#         
58688#        58788#         58888#         58988#

暗樓

58XXX        XXXXX        XXXXX        XXXXX        XXXXX
XXXXX        XXXXX        XXXXX        XXXXX        

58080~58988 (之間當中是暗樓,)  (共有9個暗樓)

每位中明樓暗樓者可得 豐富獎金 ( 9個明樓 + 9個暗樓 = 18樓層)
仲有中獎明或暗樓者, (踩中暗樓者則會收到本人PM通知) 講出恭喜KK 說話
(舉例: 恭喜KK 新年快樂, 等等......)

遊戲時間: 即時開始

注意事項:
1. 本遊戲只歡迎有誠意之參加者, 請勿破壞本遊戲之氣氛
2. 本人擁有最終決定權
3. 獎金是由 KK 出資

明樓                得獎者   

58188#             mnb1123
  58288#             lhy92725
  58388#             lhy92725  

暗樓               得獎者  

58138              perfectman
  58238              lhy92725
  58355              Pedestrian_A
CEO 搞遊戲玩呀??  支持
簽名被屏蔽
樓層遊戲

明樓   

58188#        58288#         58388#         58488#         58588#         
58688#        58788#         58888#         58988#

暗樓

58XXX        XXXXX        XXXXX        XXXXX   ...
free2penny 發表於 2015-12-27 05:39 PM
丰富奖金
樓層遊戲

明樓   

暗樓

58XXX        XXXXX        XXXXX        XXXXX   ...
free2penny 發表於 2015-12-27 05:39 PM
我都精神上舉雙手雙腳支持!
為咩要精神上吾比實際行動點得架
條骨都無佐lu
為咩要精神上吾比實際行動點得架
lhy92725 發表於 2015-12-27 09:03 PM
實際行動有咗KK支持咗啦麻. 我地唔可以暄賓奪主架.
喧賓奪主呢家野你成日做架啦
條骨都無佐lu
喧賓奪主呢家野你成日做架啦+1