返回列表 回復 發帖
甘你舊工可以馬上斷架啦?
lhy92725 發表於 2015-12-30 05:51 PM
公司睇我幫佢打工咁多年,俾我咁做
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
果D預佐啦,公司有無租住房吾津貼啊
lhy92725 發表於 2015-12-30 05:52 PM
緊係冇啦新加坡租床價錢同香港咁上下架
甘份人工要有返甘上下先划算哦
通常離鄉別井工作,環境同福利同人工一定要好好先會考慮的
條骨都無佐lu
公司睇我幫佢打工咁多年,俾我咁做
tvbkk123 發表於 2015-12-30 05:54 PM
甘HP都幾有人情味
條骨都無佐lu
下個月。即係多幾日。
tvbkk123 發表於 2015-12-30 05:50 PM
祝你工作順利, 新工愉快
由於遊戲提早結束...多謝支持
甘份人工要有返甘上下先划算哦
通常離鄉別井工作,環境同福利同人工一定要好好先會考慮的
lhy92725 發表於 2015-12-30 06:01 PM
還可以啦馬幣跌跌不休,d貨物每個月都起價,賺黎都唔夠買
甘HP都幾有人情味
lhy92725 發表於 2015-12-30 06:02 PM
我都唔係under HP
祝你工作順利, 新工愉快
free2penny 發表於 2015-12-30 06:11 PM
多謝
邊一頁?俾我睇返下?
tvbkk123 發表於 2015-12-30 04:37 PM
572 頁 (只看該作者)  

575 頁 (只看該作者)  http://tvboxnow.com/viewthread.php?tid=2725266&extra=&authorid=1765408&page=575

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
你講真的嗎!
free2penny 發表於 2015-12-30 05:36 PM
當真
下個月。即係多幾日。
tvbkk123 發表於 2015-12-30 05:50 PM
新一年 , 新工作
由於遊戲提早結束...多謝支持
free2penny 發表於 2015-12-30 06:14 PM
咁快?!
3272837 572 頁 (只看該作者)  

3272838  575 頁 (只看該作者)  http://tvboxnow.com/viewthread.php?tid=2725266&extra=&authorid=1765408&page=575

satoshi23 發表於 2015-12-30 07:19 PM
我要向KK 報告先....多謝水晶
咁快?!
satoshi23 發表於 2015-12-30 07:22 PM
唔快啦! 一日先水到6頁!