返回列表 回復 發帖
簽名被屏蔽
CEO我要過10億俾你啊
tvbkk123 發表於 2016-1-1 01:34 PM
OK啦!
論壇唔俾身上帶咁多
tvbkk123 發表於 2016-1-1 03:28 PM
唔係呱!
CEO我要過10億俾你啊
tvbkk123 發表於 2016-1-1 01:34 PM
唔好意思, 我回來已經多了3億!
簽名被屏蔽
perfectman 發表於 2016-1-1 04:24 PM
$158 ....

KK兄元旦快樂!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
告老還鄉!
簽名被屏蔽
太興叉燒飯價錢都要差不多$50
佢喺兩人份再多隻鹹蛋多幾條菜
地方亦高檔得多
值唔值就見仁見智啦
不過人地明碼實價
接受到咪食,接受唔到都仲有大把野食,麥記呢個包都幾好味㗎

北海道三文魚· 牛堡3274435 ...
perfectman 發表於 2016-1-1 05:39 PM
我都食過太興....唔錯呀!而且50元價錢合理!
亞航宣布,無法拆除鋰電池的智慧型手機和電子用品即日起不獲准帶上飛機!
perfectman 發表於 2016-1-1 04:15 PM
假嘅
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
OK啦!
free2penny 發表於 2016-1-1 04:15 PM
free2penny4 秒前TVB 1000000000 元
積分轉出
唔好意思, 我回來已經多了3億!
free2penny 發表於 2016-1-1 04:19 PM
搞點,先出兩個月糧俾龍虎榜成員啦

兩個月糧俾龍虎榜成員

時間支出收入操作
satoshi234 秒前TVB 40000000 元積分轉出
yxx0130 秒前TVB 80000000 元積分轉出
Pedestrian_A55 秒前TVB 40000000 元積分轉出
pknoface1 分鐘前TVB 20000000 元積分轉出
perfectman1 分鐘前TVB 80000000 元積分轉出
lckiong2 分鐘前TVB 60000000 元積分轉出
lhy927253 分鐘前TVB 200000000 元積分轉出
chan2003087 分鐘前TVB 160000000 元積分轉出
太興嘅叉燒系吾錯嘅
條骨都無佐lu
搞點,先出兩個月糧俾龍虎榜成員啦
tvbkk123 發表於 2016-1-1 05:53 PM
知道...出糧呀!