返回列表 回復 發帖
我以為系講公司無電腦遮
自己返到住的地方羅部手提幾甘容易呢
lhy92725 發表於 2016-1-1 06:48 PM
佢話用電話好辛苦呀
電話上網吹水系麻煩
條骨都無佐lu
會吾會系無網絡呢?
lhy92725 發表於 2016-1-1 06:54 PM
可能係掛....
電話上網吹水系麻煩
lhy92725 發表於 2016-1-1 06:58 PM
不過我有時都用
我都試過,主要是廣告太煩人,打字麻煩D甘咯
條骨都無佐lu
我都試過,主要是廣告太煩人,打字麻煩D甘咯
lhy92725 發表於 2016-1-1 07:01 PM
用 adblock browser 冇問題....問題係用電量大....
之後要幾時先上到?
satoshi23 發表於 2016-1-1 06:42 PM
我都唔知啊
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
收工未訓得著覺都可以入黎吹兩句嘅,容易入睡D架
lhy92725 發表於 2016-1-1 06:43 PM
我有電腦日日上又點話,問題係冇
KK 快上網呀!
free2penny 發表於 2016-1-1 06:45 PM
萬一d錢用嗮,你可以出住先冇,我一定俾得返你嘅
我以為系講公司無電腦遮
自己返到住的地方羅部手提幾甘容易呢
lhy92725 發表於 2016-1-1 06:48 PM
手提電腦係女友度,唔知佢幾時先入到新加坡
萬一d錢用嗮,你可以出住先冇,我一定俾得返你嘅
tvbkk123 發表於 2016-1-1 07:55 PM
100億 你都可以

樓層遊戲   得獎名單   每項獎金2千萬

明樓        得獎者   

58188#             mnb1123
  58288#             lhy92725
  58388#             lhy92725

暗樓               得獎者  

58138              perfectman
  58238              lhy92725
  58355              Pedestrian_A

時間支出收入操作
Pedestrian_A2 秒前TVB 20000000 元積分轉出
perfectman23 秒前TVB 20000000 元積分轉出
lhy9272553 秒前TVB 60000000 元積分轉出
mnb11231 分鐘前TVB 20000000 元積分轉出

100億 你都可以
free2penny 發表於 2016-1-1 08:28 PM
我相信我依度係派最多嘅,都冇可能到100億
我相信我依度係派最多嘅,都冇可能到100億
tvbkk123 發表於 2016-1-1 08:35 PM
問題係每月出糧 同 吹水龍虎榜都唔少錢呀!
問題係每月出糧 同 吹水龍虎榜都唔少錢呀!
free2penny 發表於 2016-1-1 08:37 PM
冇問題啦,負擔得起有餘