返回列表 回復 發帖
原帖由 rickyeva 於 2008-9-4 12:10 PM 發表

老大你終於都返黎喇!有D咩手信呀!  ... ... 有冇順手帶個表妹比我先? 409386 ... ...
哦。。你个度香港D女仔都好靓咯。。。仲揾咩表妹啊。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-4 12:49 PM 發表

废皇..识得返啊...
看 得 出 你 是 氣 老 大 現 在 才 回 來, ... ...
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 wk.hoo 於 2008-9-4 12:56 PM 發表

哦。。你个度香港D女仔都好靓咯。。。仲揾咩表妹啊。。
我講過 9 百幾次喇!冇錯我係香港人,但e加不在香港。在中美州地區!e度冇香港女仔架!只有黑鬼妹和西班牙妹妹。  ... ...

D黑鬼妹個個都 「黑古肋突」,想認清楚邊個打邊個都吾容易呀!  ... ...
原帖由 rickyeva 於 2008-9-4 01:03 AM 發表

當然啦!鑊鑊都撞吾正。你閃我來,我閃你就來!!!   ... ...

好容易會被人攻陷架!最近個場好旺呀   ... ...
你一支守关,万女莫敌. 边有人攻陷啊

全靠阿大千金散尽,米甘旺场咯!!!
~~任逍遥~~
現 在 鄰 國 打 緊 風,( Hurricane ) 我 呢 度 大 風 又 大 雨 呀!   ...
原帖由 rickyeva 於 2008-9-4 07:21 PM 發表

看 得 出 你 是 氣 老 大 現 在 才 回 來,409729 ... ...
因为阿大不是带她去游山玩水米甘咯!!

她自己又不照照镜, 只是上得大床,出不得厅堂. 难怪人家负气阿大!!
~~任逍遥~~
原帖由 rickyeva 於 2008-9-4 07:41 PM 發表
現 在 鄰 國 打 緊 風,( Hurricane ) 我 呢 度 大 風 又 大 雨 呀!   ...  
大 風 又 大 雨,你米大上大落, 大搞特搞咯!!难得机会喔!!
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-9-4 07:45 PM 發表

大 風 又 大 雨,你米大上大落, 大搞特搞咯!!难得机会喔!!
風大雨大,搞得乜出樣呀?  ...
bar 打,啊靚果邊好似好大火咁喎!過去點多幾個火頭先。。。 ... ...
原帖由 rickyeva 於 2008-9-4 08:24 PM 發表
bar 打,啊靚果邊好似好大火咁喎!過去點多幾個火頭先。。。 ... ...
边度有火??
原帖由 vwwo 於 2008-9-5 02:49 AM 發表

边度有火??
我 是 說 看 見 你 心 中 有 一 團 火,

是 一 團 ... 與   睡 魔   坑 爭 到 底 的 不 死 之 火 啊 !哈!哈!哈!    ... ...
原帖由 rickyeva 於 2008-9-5 09:21 AM 發表

我 是 說 看 見 你 心 中 有 一 團 火,

是 一 團 ... 與   睡 魔   坑 爭 到 底 的 不 死 之 火 啊 !哈!哈!哈!    ... ...
唉。。。。。。呢样野。。。。。。。唔好提。。。。。。
原帖由 vwwo 於 2008-9-5 03:01 PM 發表

唉。。。。。。呢样野。。。。。。。唔好提。。。。。。
吾提佢又點記得黎揾你呢?  ... ... 黎啦!黎啦!快D黎啦!  ... ...
原帖由 rickyeva 於 2008-9-5 06:27 PM 發表

吾提佢又點記得黎揾你呢?  ... ... 黎啦!黎啦!快D黎啦!  ... ...
黎咩啊?快咩啊??
原帖由 vwwo 於 2008-9-5 07:38 PM 發表

黎咩啊?快咩啊??
靓姐你换场搞野都不单声啊!!等我SET好D机等你埋位嘛!!
~~任逍遥~~