返回列表 回復 發帖
原帖由 posman 於 2008-9-5 08:31 PM 發表

靓姐你换场搞野都不单声啊!!等我SET好D机等你埋位嘛!!
你又踩一脚。。。。。。
原帖由 posman 於 2008-9-5 08:31 PM 發表

靓姐你换场搞野都不单声啊!!等我SET好D机等你埋位嘛!!
bar 打 我今日冇期呀!e加出發去睇牙醫呀!

成世人最帕既事 ...   ... ...

通 告 改期,明天  09:30  何你活  第 9 廠  , 單聲比其他林記!吾該哂!  ... ...
原帖由 vwwo 於 2008-9-5 07:38 PM 發表

黎咩啊?快咩啊??
咁就梗係「睡魔」啦!乜你吾係時時刻刻都望佢自己黎揾你咩?

次次都要食「安眠藥」,始終都吾係咁好!

免鏹冇幸福呀!令佢自己黎揾你好D!

一於的起心肝,解決左佢啦!

一刀切!叫醫生開刀割左佢啦!

睇見你咁我地好心痛架!   ... ...
原帖由 rickyeva 於 2008-9-6 01:01 AM 發表

bar 打 我今日冇期呀!e加出發去睇牙醫呀!

成世人最帕既事 ...   ... ...

通 告 改期,明天  09:30  何你活  第 9 廠  , 單聲比其他林記!吾該哂!  ... ... ...
收到!!你还未讲要咩道具!!!

等下靓姐搞到不爽, 又要重新来过就不好啦!!
~~任逍遥~~
原帖由 vwwo 於 2008-9-5 09:14 PM 發表

你又踩一脚。。。。。。
踩你一脚边够冧啊!!!!等我bar 打 "搞""睡"一下你啦!!

拍埋你AV派街坊!!
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-9-6 04:00 PM 發表

踩你一脚边够冧啊!!!!等我bar 打 "搞""睡"一下你啦!!

拍埋你AV派街坊!!
遵例都要揾靚姐收番小小制作費和宣傳費啊!  ...
原帖由 rickyeva 於 2008-9-6 04:34 AM 發表

咁就梗係「睡魔」啦!乜你吾係時時刻刻都望佢自己黎揾你咩?

次次都要食「安眠藥」,始終都吾係咁好!

免鏹冇幸福呀!令佢自己黎揾你好D!

一於的起心肝,解決左佢啦!

一刀切!叫醫生開刀割左佢啦!

睇見你咁我地好心痛架! ...
鬼咩,医生话我既问题佢唔会考虑同我开刀。。。。。。。。。
又冇人响度,我打掃吓D地方先 ... ...  ... ...
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 rickyeva 於 2008-9-6 04:16 PM 發表

遵例都要揾靚姐收番小小制作費和宣傳費啊!  ...
她不跟我们收版权费已经偷笑咯!!还想跟她收数...........
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-9-8 12:24 AM 發表

她不跟我们收版权费已经偷笑咯!!还想跟她收数...........
bar 打我黎喇!岩岩收工 ...   ...
原帖由 posman 於 2008-9-8 12:24 AM 發表

收咩版权费??
原帖由 vwwo 於 2008-9-8 06:30 PM 發表

收咩版权费??
米是你亲身落场试范真人表现咯~~
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-9-9 12:29 AM 發表

米是你亲身落场试范真人表现咯~~
你想死顶啦!!!
whats going on