返回列表 回復 發帖
原帖由 jey 於 2008-9-20 08:39 PM 發表
我好像不认识你
畏,畏,畏,你係 呢度既 ( 實Q ) 癲狗哥 ,我無認錯人喎!   ...

我係 4仔 呀!吾係咁快吾記得我呀!雞精既 bar 打 呀!  ...

回應 TERRIM 第 5961 篇文章

回應 TERRIM 第 5961 ,5 篇 無 意 議 的 灌 水 帖 !

呢 位 人 兄,

我剛剛打掃乾淨D地方,你又黎灌水 ...

你快D黎抹番乾D水呀! ...

.

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 rickyeva 於 2008-9-21 12:15 AM 發表
回應 TERRIM 第 5961 ,5 篇 無 意 議 的 灌 水 帖 !

呢 位 人 兄,

我剛剛打掃乾淨D地 ...
已经解决左啦!!!
原帖由 vwwo 於 2008-9-21 02:28 AM 發表

已经解决左啦!!!
靓姐早!我去睡觉啦!晚安!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-21 02:35 AM 發表
靓姐早!我去睡觉啦!晚安!
早抖啦!!
来看看。。真是没人了。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-9-21 12:14 PM 發表
来看看。。真是没人了。。。
你又唔多D返黎帮手撑场。。。。。。。。。
原帖由 vwwo 於 2008-9-21 12:54 PM 發表

你又唔多D返黎帮手撑场。。。。。。。。。
撑??应该来撑的都唔来。。点撑啊??
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-9-21 11:03 PM 發表

撑??应该来撑的都唔来。。点撑啊??
讲到好似几重火药味甘哦。。。。。。
老 大,我 黎 或 者 bar打 黎 都 一 樣 J  ... ...

最 多 我 多 D 過 黎 打 掃 lo  . . .    . . .
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
又 夠 鍾 過 黎 打 掃 , 大 家 好 啊 !   ...
原帖由 146157 於 2008-9-23 02:42 AM 發表
你好,我可以进来坐坐吗!
當然可以啦!

歡迎!歡迎!  ...

我去泡杯靚茶過你飲先 ,  ...

除便坐,不用客氣 ...

回應 rickyeva 第 5974 篇文章

use shower water ......

回應 Geai 第 5975 篇文章

better we go out..
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥