返回列表 回復 發帖
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-23 09:20 AM 發表
better we go out..
咁你想 go 去邊呀? ...
老大!我又黎打掃呀!

我想問 ... 有冇糧出架?
“废材morning
原帖由 rrliew 於 2008-9-24 06:55 AM 發表
“废材morning
早啊!   ...

回應 rickyeva 第 5980 篇文章

几时做版主仲未有消息啊?
原帖由 rickyeva 於 2008-9-22 03:21 AM 發表
老 大,我 黎 或 者 bar打 黎 都 一 樣 J  ... ...

最 多 我 多 D 過 黎 打 掃 lo  . . .  425457  . . .
你个bar打,线路有问题,上唔到黎。。。。
原帖由 cck_my 於 2008-9-24 11:17 AM 發表
几时做版主仲未有消息啊?
預左冇架啦!

現在已做了人家的眼中釘,

現在風頭火勢,應該冇人會搞我!

遲一排就難講!

鬼叫自己吾忍得,衰多口!  ...

太過火爆 ...
原帖由 vwwo 於 2008-9-24 03:02 PM 發表

你个bar打,线路有问题,上唔到黎。。。。
吓!bar 打   痴 左 線 ? ? ?  ...

吾 好 嚇 我 啦! ...

你 咁 靚,心 地 又 好!應 該 吾 會 嚇 細 路 仔 既 ...  ...
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 rickyeva 於 2008-9-24 09:02 PM 發表

預左冇架啦!

現在已做了人家的眼中釘,

現在風頭火勢,應該冇人會搞我!

遲一排就難講!

鬼叫自己吾忍得,衰多口!  ...

太過火爆 ... ...
边个讲架? 高层D效率係咁上下架啦, 忍耐下啦!
原帖由 cck_my 於 2008-9-24 09:17 PM 發表

边个讲架? 高层D效率係咁上下架啦, 忍耐下啦!
咁 又 係  ...

但 係 搵 轉 賬 記 錄 就 好 快 手 呢   ...

唉!又 衰 多 口 添 ...

回應 rickyeva 第 5986 篇文章

我最憎人用分身架啦, 有咩咁唔见得光?
要发表就堂堂正正出黎讲! 懦夫一个!

回應 cck_my 第 5987 篇文章

用 IE 瀏 覧 過 的 jpeg 圖片 ,吾 知 電 腦 內 的 Temporary Internet Files 內 有 沒 有 存 檔 ?  ...

回應 rickyeva 第 5988 篇文章

如果还未清除应该还有存档!
只有昨天下半日的存檔, 上半日的已沒有了!

找不到 ... ...

忘記了之前我把歴程記錄改為  1 天 .

.

回應 rickyeva 第 5990 篇文章

唔紧要, 都已经过佐去喇!