返回列表 回復 發帖

回應 rickyeva 第 6129 篇文章

一日利息...

咁你平时派给边个啊
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 mickeybblim 於 2008-11-4 12:21 AM 發表
一日利息...

咁你平时派给边个啊
一日利息 ... 我諗應該有幾百萬咁上下啦!將你的 x 14 就應該差吾多 ...

多數在 4仔 家族和日語動畫區,
e家見到的全是原始人。唯有用佢黎幫補吓D新人啦!功勳又吾可以派得多,一次最多 20 分勳。  ...
原帖由 rickyeva 於 2008-11-4 03:37 PM 發表

一日利息 ... 我諗應該有幾百萬咁上下啦!將你的 x 14 就應該差吾多 ...

多數在 4仔 家族和日語動畫區,
e家見到的全是原始人。唯有用佢黎幫補吓D新人啦!功勳又吾可以派得多,一次最多 20 分勳。  ... ...
估不到你做咗见习之后变咗咁好人啊....          有无果套"霸王爱人"动漫啊
我做見版前都週圍派架啦!不過大家撞吾正,吾知道我週圍派。

我多數都响日動漫區派,每個回覆十萬。見者有份 ...

"霸王愛人" ? ? ?   

"野蠻女友"   ... ... 我果邊全部都係日語版,blueocean 果邊才有廣東話版動畫 ...   ...

.

原帖由 rickyeva 於 2008-11-4 07:38 PM 發表

"野蠻女友"   ... ... 我果邊全部都係日語版,blueocean 果邊才有廣東話版動畫 .. ...
兄弟~我来探你架~!晚上好啊~!
人生短短幾十年,不知不覺又一年!
原帖由 yicno 於 2008-11-4 09:46 PM 發表
边位啊!!不好乱叫兄弟喔!!
~~任逍遥~~
原帖由 rickyeva 於 2008-11-4 07:38 PM 發表

"野蠻女友"   ... ... 我果邊全部都係日語版,blueocean 果邊才有廣東話版動畫 .. ...

漫画作者: 新条真由

漫画简介: 秋野来实是一个平凡的高2学生,与体弱多病的母亲及孪生弟弟相依为命,要做兼职帮补家计。有一晚,来实在回家途中,突然被一神秘男子强吻,原来那个男子被人追捕,身受重伤,来实替他治疗后,那个叫“黑龙”的男子便如风一样走了。当然实重遇黑龙时,已被绑架到他的专机上,正前往香港途中……

来实还是爱着黑龙──她自责和风龙发生关系因而丧失了记忆。黑龙深深自责是自己害了来实,决定退出龙王社!他们决定离开这充满危险的香港回去日本。在日本的这段期间,他们过着幸福的日子,然而这一切竟然是风龙所设下的陷阱…!!

我要日文发音..中文字幕
原帖由 yicno 於 2008-11-4 09:46 PM 發表
你好啊!兄弟,吃了飯沒有?最近好嗎?

係咪有好野益我先?最近有咩新片睇?   ...
原帖由 posman 於 2008-11-4 11:29 PM 發表

bar打,e個自己友黎架。咁有心黎揾我,咪凶人家先得架!   ...
係呢,點解咁耐冇見老大呀?

去左 公幹?  ...
原帖由 rickyeva 於 2008-11-5 10:21 AM 發表

bar打,e個自己友黎架。咁有心黎揾我,咪凶人家先得架!   ...
我惊人家凶你米撑下门面咯......

他进来都不打个招呼难怪我凶他喔....
~~任逍遥~~
原帖由 rickyeva 於 2008-11-5 10:23 AM 發表
係呢,點解咁耐冇見老大呀?

去左 公幹?  ...
阿大..............
~~任逍遥~~

回應 mickeybblim 第 6136 篇文章

哦嗨哟!......妳都睇日剧架...
民间尽管有真主
民众最终是苦主
原帖由 posman 於 2008-11-4 11:29 PM 發表

放心啦~唔系叫你就得啰~
人生短短幾十年,不知不覺又一年!
原帖由 西门兄 於 2008-11-6 02:00 AM 發表
哦嗨哟!......妳都睇日剧架...
那套是日本动漫.......之前我是看漫画的

日剧都有看啊...最近好多都是翻漫画开拍的