返回列表 回復 發帖
今日大家都蛇王啊
條骨都無佐lu
我放工啦。。。。。。。。。。。。。。。。。。。
"兄弟幫攝影比賽"

Start           15th Feb, 2009
Finish           7th March, 2009

Get your photo ready
兄弟幫攝影比賽  

攝影主題方面是  "花"

兄弟幫攝影比賽!只限所有兄弟幫的兄弟姊妹參加

總獎金 TVB$ 50000000

"兄弟幫攝影比賽" 規例如下

1)   最先50個幫中兄弟妹姊post照片上來的可以參加.

2)   在2月15日帖上

3)   作品大小在 500K以下 (每一張照片)

4)   每人只可參加一次, 參加的兄弟都有獎金,

i     參加者獎金 TVB$100000

5)  大大大大大大大大獎金
i    冠軍 $15000000
ii    亞軍 $10000000
iii   季軍 $6000000
iv  最具創意獎 $4000000

6)   每張作品都有由原作者對作品的簡介

7)   參加的兄弟妹姊要 post 2 張相, 第一張是參賽作品, 第二張是參賽作品的側面或其它角度, 可以証明是原作. (減少綱上copy的問題).

8)   由幫中高層和其它攝影好手撰出頭5作品, 再由幫中兄弟姊妹投票撰出三甲(每人一票)
i    投票的兄弟姊妹, 如有加上回復, 都有金$10000

所有獎金只派給幫中兄弟姊妹.

原帖由 lhy92725 於 2009-2-2 01:34 PM 發表
婆婆今日仲放假啊
无啊..

听日是假期啊
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 cck_my 於 2009-2-2 01:44 PM 發表

星期六我有节目, 没有去
他地有几场wor..
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
各位大家好啊~
原帖由 nicnic1161 於 2009-2-2 04:24 PM 發表
各位大家好啊~
至好是你, 跑得醬快, 追都追不到.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2009-2-2 04:25 PM 發表

至好是你, 跑得醬快, 追都追不到.
跑咩啊???
原帖由 nicnic1161 於 2009-2-2 04:27 PM 發表

跑咩啊???
當然是跑寵物啦
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2009-2-2 04:29 PM 發表

當然是跑寵物啦
你快过我啦,我好耐冇玩啦
原帖由 nicnic1161 於 2009-2-2 04:24 PM 發表
各位大家好啊~
nicnic,我今日遇到你啦!!
原帖由 nicnic1161 於 2009-2-2 04:32 PM 發表

你快过我啦,我好耐冇玩啦
還跟著你跑
外星貓E生
原帖由 vwwo 於 2009-2-2 04:35 PM 發表

nicnic,我今日遇到你啦!!
靓姐,新年快乐啊
我都喺啱啱返黎咋
上个礼拜冇时间
好忙啊,做极都做悟完
條骨都無佐lu