返回列表 回復 發帖
老細吾系度有咩問題,最緊要有錢系度啊嘛
lhy92725 發表於 2016-2-1 05:16 PM
D錢又係老細既!
使咩驚,KK起碼過做農曆年先消失下嘅
條骨都無佐lu
你唔好理,有就係啦我出咗兩個月糧,再俾你10億你再睇下我依架有幾多
tvbkk123 發表於 2016-2-1 05:20 PM
TVB1757573311 元 存款2147483647

好多錢
緊係你主持大局啦,我嘅遊戲依然繼續,錢銀嘅嘢你就唔使煩,我一定有
tvbkk123 發表於 2016-2-1 05:17 PM

你有幾多先!
free2penny 發表於 1/2/2016 05:18 PM
唔理佢有幾多,係佢俾幾多,妳就使幾多,使完又再攞幾多睇佢可以頂幾耐要潛水
認真睇真啲真係又真係
唔理佢有幾多,係佢俾幾多,妳就使幾多,使完又再攞幾多睇佢可以頂幾耐要潛水
lckiong 發表於 2016-2-1 05:23 PM
多謝小強指教!
恭喜以下嘅朋友入圍
2015年水區最受歡迎吹水會員
yxx013 秒前TVB 10000000 元
積分轉出
satoshi2312 秒前TVB 10000000 元
積分轉出
pknoface28 秒前TVB 10000000 元
積分轉出
lhy9272538 秒前TVB 10000000 元
積分轉出
lckiong50 秒前TVB 10000000 元
積分轉出
HENRY_1681 分鐘前TVB 10000000 元
積分轉出
gracechanstuart1 分鐘前TVB 10000000 元
積分轉出
free2penny1 分鐘前TVB 10000000 元
積分轉出
danui1 分鐘前TVB 10000000 元
積分轉出
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
哈哈哈
恭喜以下嘅朋友入圍
2015年水區最受歡迎吹水會員yxx013 秒前TVB 10000000 元
積分轉出satoshi2312 秒前TVB 10000000 元
積分轉出pknoface28 秒前TVB 10000000 元
積分轉出lhy9272538 秒前TVB 10000000 元
積分 ...
tvbkk123 發表於 2016-2-1 05:26 PM
多謝KK 大人獎金!

多謝小強指教!
free2penny 發表於 1/2/2016 05:25 PM
乜都唔使念,快啲念辦法派嗮啲$$$佢
認真睇真啲真係又真係
乜都唔使念,快啲念辦法派嗮啲$$$佢
lckiong 發表於 2016-2-1 05:33 PM
個計劃書都要我批先得架
原來小強兄系散財童子哦
條骨都無佐lu
原來小強兄系散財童子哦
lhy92725 發表於 2016-2-1 05:38 PM
佢都係富豪之一架嘛
原來小強兄系散財童子哦
lhy92725 發表於 1/2/2016 05:38 PM
財冇散就唔會聚
認真睇真啲真係又真係
我都知,佢都系股東之一
條骨都無佐lu
佢都係富豪之一架嘛
tvbkk123 發表於 2016-2-1 05:40 PM
唔係股東之一嗎!