返回列表 回復 發帖
多謝Grace! 搞到妳想抖下都冇時間咯.
多謝Grace! 搞到妳想抖下都冇時間咯.1 u$ x8 |& V8 C* v
pknoface 發表於 2016-2-14 11:10 AM
7 b- J" G" {7 g, q2 }# s9 \公仔箱論壇唔使客氣!! 終於搞掂啦!!!

評分次數

M" J1 q3 M- _; v, y) o9 _www2.tvboxnow.comwww2.tvboxnow.com8 [& ^2 w2 ^; o- k/ H* d

【猜包剪揼】年初七第一輪只剩

# N& A, S  @1 w' \0 Y) _公仔箱論壇

2個號碼 4,12

& S7 J$ b5 {5 Z. M& l

未參加第一輪者選完 4,12號之後,

! r+ E4 v& h- t5 C% |" Dwww2.tvboxnow.com

就可以開始第二輪啦!!

羊叔叔,水晶,orange 去左邊??

仲未參加??!等緊你地開第二輪呀!

- H' a2 v+ k- m/ Ywww2.tvboxnow.com
【猜包剪揼】初七第一輪我選 "7" 號, 我要和/下一位參加者www2.tvboxnow.com) Q; w3 O9 s! Z0 T- u9 E9 U; Y
lhy92725 發表於 2016-2-14 12:04 AM
www2.tvboxnow.com  z: ~5 h9 v) r8 d% D8 x
【猜包剪揼】初七第一輪我選 "6" 號, 我要和上/一位參加者6 l( P; b  v' `" p7 R
pknoface 發表於 2016-2-14 12:23 AM
2 S+ k5 _) h/ n% e2 hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb: |* K$ K% t6 Z, E

% p1 H* W; Y  T; P公仔箱論壇
【猜包剪揼】初七第一輪我選 "9" 號, 我要和上一位參加者www2.tvboxnow.com) b* V" o  A! i% N6 u- f$ H% @
sublk 發表於 2016-2-14 12:37 AM
4 ?! _+ f* N2 Q8 ?9 |3 T
我選 "1" 號, 我要和上/下一位參加者玩 【猜包剪揼】
' X9 K; V0 M2 X6 Gwww2.tvboxnow.comHENRY_168 發表於 2016-2-14 02:51 AM
: r& T/ l1 f* v; u" N5 p9 i; F- r# sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇6 ^1 M8 ~4 D6 [: @# K) n
tvb now,tvbnow,bttvb& w. I  ?8 k4 K+ e% ~1 D
【猜包剪揼】初七第一輪我選 "2" 號, 我要和上一位參加者
. X$ a' B- b4 h9 k) Stvb now,tvbnow,bttvbdi0208 發表於 2016-2-14 04:02 AM
- a2 k6 v; v; g" `8 y
【猜包剪揼】初七第一輪我選 "10" 號, 我要和下一位參加者玩
9 i/ h: i- P7 P0 o7 a3 d2 Hwww2.tvboxnow.comob51330 發表於 2016-2-14 04:19 AM
5 Y5 e, g3 x1 I; a: o3 C0 E+ q$ Etvb now,tvbnow,bttvbwww2.tvboxnow.com; O+ G  }! W$ a. k2 B( a! A* K

9 `/ a$ b, y! g2 TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
【猜包剪揼】初七第一輪我選 "5" 號, 我要和/下一位參加者
0 |6 l1 x( }) V+ J3 ]$ z) Vwww2.tvboxnow.comPedestrian_A 發表於 2016-2-14 08:54 AM
www2.tvboxnow.com9 f$ I3 k1 V1 Q, }
【猜包剪揼】初七第一輪我選 "3" 號, 我要和上一位參加者! O& q+ O  H" m' M% Q% @
free2penny 發表於 2016-2-14 08:56 AM
4 o! I  g; k& p6 Q

; A4 W' x" S( E5 a& U  etvb now,tvbnow,bttvb
1 W. e7 h9 c# D* A公仔箱論壇
【猜包剪揼】初七第一輪我選 "8" 號, 我要和上/下一位參加者玩
( K9 s8 Z8 v/ u8 ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2016-2-14 10:26 AM
tvb now,tvbnow,bttvb, R* B, m8 C" e" J, q: M
【猜包剪揼】初七第一輪我選 "11" 號, 我要和/下一位參加者
: [, y4 b+ f0 f4 Ycharat 發表於 2016-2-14 10:52 AM
【猜包剪揼】初七第一輪我選 "12" 號, 我要和上/一位參加者玩
羊叔叔情人節比人租咗去拍拖, 水晶起日本溝緊架仔.
【猜包剪揼】年初七第一輪只剩) z. ~# s5 w: c9 ?
2個號碼 4,12 號
/ G' q& J; |4 e5 Q公仔箱論壇未參加第一輪者選完 4,12號之後,公仔箱論壇" E/ p. a9 J2 x; `* W: L8 i
就可以開始第二輪啦!!http://s9.tinypic.com/20qknxg ...1 ?. t( i4 r( a. {
gracechanstuart 發表於 2016-2-14 11:22 AM
Grace姐為什麼初六第一輪12號碼未滿, 第二輪就開啦?
多謝Grace姐天天派紅包
初七之星 容祖兒生肖是b.屬猴
& G" @( t0 J: U* I: @5 Bwww2.tvboxnow.comsmcorange 發表於 2016-2-14 11:52 AM
- i0 {& A' n2 h  J8 f" j; _% Z7 w
因為我去了睡覺,大家沒有看清楚未滿額,就開始第二輪了!所以為了公平起見,Penny未能以落單自動獲勝,還好,Grace幸運地選了11號和Penny對局,不然就可能有很多問題要更正!!
羊叔叔情人節比人租咗去拍拖, 水晶起日本溝緊架仔. www2.tvboxnow.com0 \7 i( L7 I: e* o" W. ?) F4 ^7 m5 |
pknoface 發表於 2016-2-14 11:42 AM
羊叔叔應該上山挑戰武當 水晶在日本過情人節
公仔箱論壇+ o/ C. O$ d( D9 M: N2 p; I
因為我去了睡覺,大家沒有看清楚未滿額,就開始第二輪了!所以為了公平起見,Penny未能以落單自動獲勝,還好,Grace幸運地選了11號和Penny對局,不然就可能有很多問題要更正!!http://www.qoobee.com/wp-content/uplo ...www2.tvboxnow.com  G; N$ a# z6 D, o& ^
gracechanstuart 發表於 2016-2-14 11:57 AM
辛苦Grace姐 情人節溫馨
羊叔叔應該上山挑戰武當 水晶在日本過情人節
+ l6 w1 _8 Z" r9 q* ^" _smcorange 發表於 2016-2-14 12:05 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* q" k& Q! h$ ^- F% b7 l

+ ?& r) H4 R: D" f! y5 H5 G羊叔叔係武當既好朋友唔會上黎挑戰既.
辛苦Grace姐 情人節溫馨
. C1 U& d1 b0 M1 n/ i) dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。smcorange 發表於 2016-2-14 12:08 PM
www2.tvboxnow.com9 [2 q6 A: q2 ^$ g& b. V% @
不辛苦!!我這裡現在還是2月13日,明天要吃龍蝦!!!
! [) s& l4 t4 K7 v( ~& D/ ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。smcorange 發表於 2016-2-14 11:52 AM
3 z) g& Y$ I$ v2 C6 ]* d) z1 Q
tvb now,tvbnow,bttvb( b( b) s- Y0 _$ C' d% [7 q" _
因為大家起度等啊羊叔叔都等到瞓著晒咯. 未朦朦朧朧間就開始咗第二輪咯.
1 K. V9 ~0 ~8 U- i- h  w不辛苦!!我這裡現在還是2月13日,明天要吃龍蝦!!!
9 d! m( L/ p2 \" h/ M( k! ~+ otvb now,tvbnow,bttvbgracechanstuart 發表於 2016-2-14 12:13 PM
  J' }/ l! S9 c' m

& J) b) Q+ n- p3 f' n- YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。預多個位唔該!