返回列表 回復 發帖
原帖由 iwry@iwjy 於 2009-1-9 07:41 PM 發表
靚妹子 ~~~
靓哥哥..晚上好
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 enjoy698869 於 2009-1-9 08:05 PM 發表
放工啦

楼上楼下的各位   夜滴见
记得到啦
原帖由 jnc3688 於 2009-1-9 11:01 PM 發表

886老妖不和你玩
你自己慢慢玩
放心啦... 我回复完了 自然有人同我玩
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-9 10:52 PM 發表

帮你讲好话
前提 ~~要让对方知道的....
提示: 你已被禁止或刪除,無謂諸多解釋啦 =="
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-9 11:09 PM 發表

放心啦... 我回复完了 自然有人同我玩
我在下面玩,不和你玩
很多人和我玩
原帖由 ffeel 於 2009-1-9 11:06 PM 發表

做细佬谨系要照顾好靓姐姐,今晚炒咗三碟菜 ~~ 上下其手攪烏冬 ,  覆雨翻雲吞河 ,    過足手癮排骨...等你食 ~~
你自己同鸭仔撑台脚啦... 慢慢享受啦
原帖由 ffeel 於 2009-1-9 11:09 PM 發表

前提 ~~要让对方知道的....
我家姐(老太婆)仲没返啊...目前失去联络
原帖由 jnc3688 於 2009-1-9 11:12 PM 發表

我在下面玩,不和你玩
很多人和我玩
不送啦...慢慢玩,不好受伤
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-9 11:13 PM 發表

你自己同鸭仔撑台脚啦... 慢慢享受啦
~~我帮佢加几多味 撩陰腿蛋治 ..................            
原帖由 CC517 於 2009-1-9 11:05 PM 發表

back
只猫...
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-9 11:15 PM 發表

我家姐(老太婆)仲没返啊...目前失去联络
一般来说分手之后 ~~就不会再做朋友了.....
靓x婆,我来了
只要你快樂 真的只要你快樂
原帖由 ffeel 於 2009-1-9 11:17 PM 發表

~~我帮佢加几多味 撩陰腿蛋治 ..................            
惊你煮到不够火喉..鸭仔会嫌你
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-9 11:17 PM 發表

只猫...
未得
外星貓E生
原帖由 ffeel 於 2009-1-9 11:18 PM 發表

一般来说分手之后 ~~就不会再做朋友了.....
呵呵..你地几时有开始过架.... 朋友仔