返回列表 回復 發帖
老檸 晚安
chan200308 發表於 2013-2-12 10:10 PM
好次沒人夠你老 wor。。。
好次沒人夠你老 wor。。。
SweetLemon 發表於 2013-2-12 10:14 PM
兄弟稱呼
型 英 帥 靚 正
呢度得你一個退休喔。。。
呢度得你一個退休喔。。。
SweetLemon 發表於 2013-2-12 10:16 PM
退休唔代表老
型 英 帥 靚 正
入黎同lemon cafe各大大拜年先

恭喜大家發大財,發呀
日日都咁開心,咁型,咁索k23bb 發表於 2013-2-12 09:37 PM
~ k23bb
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
╭♡☆放慢脚步 享受不一样的生活 °♡♥
呢度得你一個退休喔。。。SweetLemon 發表於 2013-2-12 10:16 PM
~ G9  Sweet sweet lemon & Chan ~
今晚D人好早就训晒,我去睇剧咯
條骨都無佐lu
甜甜嬸    利事  

Good Morning Good Evening Good Night Cafe

~ sweet sweet lemon ~ 早晨
柠姐早晨,你都甘早接财神啊
條骨都無佐lu
125 good morning have prosperous ang pow so far?
125 good morning have prosperous ang pow so far?
SweetLemon 發表於 2013-2-13 08:27 AM
~ this year ..... not bad
..... how about u? r u going out today ? ~
~ this year ..... not bad
..... how about u? r u going out today ? ~ 2044965
fls125 發表於 2013-2-13 08:33 AM
I no received。。。Go out late afternoon。
柠姐日日都有节目
條骨都無佐lu